Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igazán szerencsés adottságúaknak tényleg ennyire sok szexpartnerük volt?
Erről a hírről jutott eszembe a téma: [link]
Az egyik sztár 100 fölötti, a másik 400-500 szexpartnerről számolt be. De már máshol is hallottam hasonlókat.
Az most mindegy, hogy valaki csak simán gazdag, híres, vagy más adottságok terén nagyon szerencsés (magas, jóképű), de valami miatt a szexpiacon a felső néhány százalékba tartozik, a legeslegjobbak közé, akinek tényleg minden lehetősége megvan, hogy partnereket találjon.
Az ilyenek többsége tényleg ennyire sokszor él is a lehetőségekkel?
Az emberek átlagos partnerszáma 7-8. Én eddig azt gondoltam, hogy az emberek nagy részénél szándékos az életvitel, azaz csak azért nincs egy nagyságrendnyivel több szexpartnere, mert nem akar, nem erre vágyik. De látva és hallva, hogy a legmenőbbeknek mennyire sok partnere volt, az merült fel bennem, hogy ez nem is annyira választás kérdése, mintsem sors kérdése. Tehát aki annyira nem menő, valójában ő is rengeteggel lenne együtt, ha lehetősége lenne rá, és csak azért nem történik meg, mert nem tud?
Azok a béták, akik a hűséges, tartós kapcsolat mellett döntenek, a többségük valójában dugná a jobbnál jobb nőket egymás után, ha lehetőség lenne rá, és csak azért nem teszik, azért maradnak meg egynél, egy "állandó lyuknál" mert egyébként nem tudnának elégszer partnert találni úgy, mint ahogy az alfák teszik?
Alfa = alkalmi szexek egymás után, béta = tartós kapcsolat?
És a nőknél mi a helyzet? Aki nagyon-nagyon-nagyon szép?
Akkor most mennyire szándékos választás kérdése, és mennyire adottság kérdése ez, hogy kinek mennyi partnere van?
"Úgy látom, nem fogod a lényeget. Ez nem egy rendőrségi mérés, ahol egzakt módon lehet adatokat szolgáltatni, hogy az adott időtartamban mennyi gyorshajtás volt."
De, igen.
Én meg tudom neked mondani, kb. hány esetből hányszor kaptam kosarat.
Amennyiben a hosszú, harmadszorra is mellébeszélő válaszod azt jelenti,
hogy nulla kosarat kaptál, akkor azt mondom, te nem dognál meg nemhogy 400, de egyetlen nőt sem, ha lehetőséged lenne rá.
Nem egy kaszanova viselkedésű férfit ismerek, akinek amikor igent mondott a csaj, berezelt és futott, mint a nyúl.
Nem egyszer én voltam az a csaj, mert átláttam a szitán.
Te meg még a befűzésig se jutottál soha, sőt egyetlen kosárig sem.
De vártam már ezt, amikor egy anonim önjelölt megmondóember (bocs: megmondónő) kibontakozik, és pár hozzászólás alapján itt komplett jellemrajzot ír! Persze biztosan a másik a hibás 100%-ig, benne van a baj.
Hát hallod... nagyon rossz hozzászólónál próbálkoztál most cica!
Már ott bszod el az érvelésedet, hogy te a kosarak számát ilyen fekete-fehéren közelíted meg. Ez nem valami gyümölcsszedés, hogy mérhetjük, hány kilót sikerült összeszedni!
Azért a nők nem egyszerű közlekedésilámpák, hogy vagy piros vagy zöld :D.
Remélem érzed már ebből is, hogy milyen nevetséges alapokból indulsz ki - mert szerintem rajtad kívül már mindenki érzi.
"Te meg még a befűzésig se jutottál soha, sőt egyetlen kosárig sem."
Ez a mondatod meg már önmagában arról árulkodik, hogy ide jössz levezetni a frusztrációidat, és próbálsz provokálni másokat, vagy sértegetni, degradálni.
Úgyhogy innentől nem hozzád fűzöm a szavaidat, hanem a többi olvasóhoz, akik esetleg még nincsenek képben a világ működéséről.
Mi emberek ugyanúgy ösztönlények vagyunk, mint az állatvilág. Ösztönlények, akik igazából sok esetben már anélkül le tudjuk szűrni az esélyeinket az adott nőnél, hogy egy szót is szóltunk volna.
Keresi a társaságodat az a nő? Bőven válaszol a kérdéseidre? Visszakérdez? Egyáltalán keresi a szemkontaktust? Tesz erőfeszítést, hogy előrébb haladjon a beszélgetés? Amúgy ír neked vissza az üzeneteidre? Vagy "dolga van"?
A férfiak sem teljesen hülyék, bármennyire is azt hiszi a kedves 31-es. Van annyi eszünk, hogy be tudjuk tájolni, mit gondolnak rólunk a nők általánosságban. Gyanítom, itt a legtöbben voltak már például diszkóban. És ott azért hamar rá tudott jönni, hogy na mi újság. Mennyire nyitott a testbeszéde a csajoknak irányába, vagy éppenséggel mennyire veszik fel a varánuszarcot.
Hidd el, a férfiak sem teljesen idióták, akármennyire divat most azt hinni a feminista korszellemben. Ha tetszenek egy csajnak, akkor azt érzik. Ehhez a nőnek tényleg csak minimális dolgokat kell megtennie. Egy apró mosoly, egy kis nyitott testtartás, vagy akármi, és már tudjuk is, hogy érdemes odamennünk.
A magánéletemről, eddigi sikereimről meg kudarcaimról... nos nem fogok írni. Azért, mert egyrészt anonim oldalon bárki bármit írhat. Másrészt meg mert szinte izzik belőled az indulatos "jólmegmondomamagamét" femináci, aki igazából bármit írnék, csak le akarna szólni.
Apropó szivi, aki rendben van lélekben, az nem szokta szükségét éreztetni, hogy itt magas lóról próbáljon észt osztani. Ha már valaki anonim provokál, például ilyen "Te meg még a befűzésig se jutottál soha, sőt egyetlen kosárig sem." ott bizony valami baj van. Hidd el, ha te boldog párkapcsolatban élő nő lennél, vagy boldog családanya, eszedbe se jutna itt játszani a megmondónőt, és hozzászólásaiddal keresni a "jobb vagyok másoknál" érzést.
Csók!
29/32 A kérdező kommentje
Mot bocsi, de min csodálkozol?
Rengeteg rock meg pop éneke, banda, zenésznél ez átlag. Tinilányok meg felnőtt nők ezrei is sorban állnak a zenészek előtt, hogy megdugják őket. Minden. Egyes. Fellépésnél.
És igen, sokan élnek vele. Van aki megunja, van akinek fontosabb, hogy kapcsolata legyen és nem él vele.
De min csodálkozol, hogy ilyen életmód mellett befigyel akár több száz alkalmi szex a bulikban? Hát megesik. Van példa az ellenkezőjére is, de ez a kevesebb. Van akinek a szex hiányzik és kell, van akinek társ, egyének válogatja. Van példa azért olyan zenészekre is, akik monogám kapcsolatban élnek, pedig rha*dt jól néznek ki és naponta kapnak tucatnyi ajánlatot idegen nőktől.
Persze lehet a szakmájuk elején már túl voltak ezen aztán ráuntak. :)
De van az a mondás, hogy mindenkinek az kell, ami neki hiányzik.
"Azért a nők nem egyszerű közlekedésilámpák, hogy vagy piros vagy zöld :D."
Én konkrétan a dugásra gondoltam.
Tudom, kik voltak, akikkel dugni akartam és ebből hánnyal jött össze és hány adott kosarat.
Ez elég egyértelmű zöld és piros.
Egyben voltunk-e vagy sem.
Kétbites.
Végső soron de, közlekedési lámpák a nők, piros vagy zöld, mondom ezt nőként. A hideg kirázott a kommentedtől, mert sok olyan férfit ismertem aki már akkor azt hitte hogy szerelmes vagyok belé ha csak hozzászóltam és még akkor is akadékoskodtak mikor nemet mondtam. (Hozzáteszem ezek nemi erőszak elkövetők is voltak egyben de nekem nem lett bajom.)
Szóval a nem-verbális jelek félreérthetők és a sok önbizalomhiányos bizony félre is érti.
36: De nem jelzésről beszélünk, hanem arról, hogy ha a végén nincs dugás, vagy kosár, akkor nem volt valós az akarata, hogy megdugja.
Tehát nem mond igazat, amikor azt állítja, hogy 400-at megdugna, ha lenne lehetősége.
Ha kapott 400 kosarat, akkor elhiszem.
#35 ez már végképp nem ide tartozik, de ha azt mondod csak két választási lehetőség van az egybites.
Két bitnél már 4 lenne.
Nagyapám ilyen ember volt... pedig szegény ronda volt mint állat. Még is annyi nője volt hogy édes istenem.. Még 75 évesen is ment mindig biciklivel az akkori csajához. Addig csajozott, amig ágyba fekvő beteg nem lett.
De olyan ember is volt... érzelmileg sivár, részeges, primitív ösztönlény.
Isten nyugasztalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!