Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igazán szerencsés adottságúaknak tényleg ennyire sok szexpartnerük volt?
Erről a hírről jutott eszembe a téma: [link]
Az egyik sztár 100 fölötti, a másik 400-500 szexpartnerről számolt be. De már máshol is hallottam hasonlókat.
Az most mindegy, hogy valaki csak simán gazdag, híres, vagy más adottságok terén nagyon szerencsés (magas, jóképű), de valami miatt a szexpiacon a felső néhány százalékba tartozik, a legeslegjobbak közé, akinek tényleg minden lehetősége megvan, hogy partnereket találjon.
Az ilyenek többsége tényleg ennyire sokszor él is a lehetőségekkel?
Az emberek átlagos partnerszáma 7-8. Én eddig azt gondoltam, hogy az emberek nagy részénél szándékos az életvitel, azaz csak azért nincs egy nagyságrendnyivel több szexpartnere, mert nem akar, nem erre vágyik. De látva és hallva, hogy a legmenőbbeknek mennyire sok partnere volt, az merült fel bennem, hogy ez nem is annyira választás kérdése, mintsem sors kérdése. Tehát aki annyira nem menő, valójában ő is rengeteggel lenne együtt, ha lehetősége lenne rá, és csak azért nem történik meg, mert nem tud?
Azok a béták, akik a hűséges, tartós kapcsolat mellett döntenek, a többségük valójában dugná a jobbnál jobb nőket egymás után, ha lehetőség lenne rá, és csak azért nem teszik, azért maradnak meg egynél, egy "állandó lyuknál" mert egyébként nem tudnának elégszer partnert találni úgy, mint ahogy az alfák teszik?
Alfa = alkalmi szexek egymás után, béta = tartós kapcsolat?
És a nőknél mi a helyzet? Aki nagyon-nagyon-nagyon szép?
Akkor most mennyire szándékos választás kérdése, és mennyire adottság kérdése ez, hogy kinek mennyi partnere van?
+7
Egyik ilyen ismerősöm se csöves, de akkor közelítsük meg az ő oldalukról a dolgot: mindegyiküket verte az apjuk gyerekként de szerintem ez nem is meglepő, mert aki fűvel-fával b@sz az tuti nem százas és teljesen mindegy hogy ők vagy a nők hogy néznek ki vagy hogy férfiként mennyire menő dolog, ezt akkor is így gondolom.
Inkább megalázó mint menő, szexuális tárgyat csinálnak magukból. És nem, még mindig nem hiszem el hogy az a sok numera mind fullos nővel történik. Ha annyira fullosak lennének akkor nem adnák olyan könnyen magukat.
Teljesen reális, nők nagyrésze khm. Egy klasszikust idézve: ,,telibeb@sztt betyár krv@"
Saját, szűk családi körömben is ismerek olyat aki többszázas nagyságrendeben húzott meg nőket.
Nagyjából így van, de azért vannak kivételek.
Ismertem több olyan srácot is az egyetemi évek alatt, akik a konvencionális zsinórmérték szerint bőven béták volt - átlagmagas, kövérkés, szemüveges, vidéki, csóró - egy budapesti diszkóban egyik se az alfaság jele a nők szemében.
Mégis sok csajt szedtek össze az egyetemi évek alatt, amíg együtt jártunk bulizni.
Én meg a másik véglet vagyok, különösebben tepernem se kéne a nőkért, mert a szemükben én valamiféle alfahímnek számítok, a külsőm és a - látszólagos - magabiztosság és vagányság miatt, és anyagilag is viszonylag jól vagyok eleresztve.
De ha már ilyen farkas-hierarchiás hasonlatokkal élünk, akkor én gyakorlatilag a falkából kitaszított farkas szerepnek felelek meg, antiszociális, majdnem hogy pszichopata személyiség vagyok, annyira értéktelen szemétnek tartom az emberek 99%-át legalább, hogy semmiféle kapcsolatban nem akarok lenni velük, és ennek megfelelően is viselkedek - nincsen bennem se tisztelet, se megfelelési kényszer mások irányába, nem is érdekel, mit gondolnak rólam.
Érdekes módon ez a nők számára az első, felületes ismeretség után valamiféle alfahímségnek jön át.
És nyomulnak.
Csak ha megismernek, akkor fogják fel igazából, hogy én nem azért vagyok flegma és cinikus és leszarom ember, mert annyira magabiztos és vagány és életcsászára vagyok, hanem tényleg eszem ágában sincs megdugni őket, de még a jelenlétük is terhelő és idegesítő számomra.
Nem is sok nőt dugtam meg életemben.
10-el egyet értek amúgy.
Engem tökre nem érdekel, ki hány emberrel feküdt le, de ha mélyebben nézzük egy átlagembernél, azért elég sokszor ez kompenzálásból vagy egyéb okokból ered, vagy kényszeres, egyéb lelki sérülés. Általában.
Egészséges, önmagával békében élő ember nem fogja szerintem a p*nát hatjani a végtelenségig, ha megfelelő társra lel. Egy idő után meg ha ez nem így alakul, akkor ott valami baj van.. Ez a valóság, nem a média.
Egy példa: anno az egyetemi koleszban bejött egy csávó barátnő szobájába voltam. Ahogy meglátott elkezdett enyelegni meg csapni a szelet.
-amit én gondoltam: izmos, kisportolt test, de a viselkedésén valahogy azt éreztem meleg, nekem pl ordított róla:
- barátnő kérdezi: na milyen a csávó? mondom hát ő meleg, nem??
- azt mondja. Ő?? Neem, ő már 100 lánnyal lefeküdt.
Nem akartam elhinni és meséltem egy barátomnak később, hogy mekkora kamuzás már, de ő is állította hogy pedig ő tényleg.
Most én nyilván nem tudom, miért akart a csávó 100 csajt levarrni, de a mai napig arra szavazok, hogy langyi és így kompenzált. Egyszerűen a beszéde, hanglejtése, mozdulatai ( az a meleg simítós kézmozdulat) ááh :D
Szóval azért szerintem iylen következtetést levonni, miszerint mindenki erre vágyna, aki jobban néz ki meg is teszi..
Hát nem, nem mindenkinek ez a cél, egy idő után biztos nem. Pláne ha rendben van magával és nem akar "bizonyítani" semmilyen téren ( magának vagy másoknak).
"Normális, lelkileg egészséges, szellemileg ép felnőtt ember nem vágyik erre"
Ó, dehogynem. Főleg fiatalkorban, kb. 15-30 év között, amikor a tesztoszteron szint 100%-on van. Ki az a hülye, aki nem feküdni le mondjuk 100 széparcú, jóseggű, fiatal nővel?
Nagyon sokan azért nem teszik meg, mert nem is tehetik meg. Szóval elég hülye vagy, ha beszopod a pasid szövegét.
Tényleg azt hiszed, hogy nen kúrná szét a Victoria's secret modelleket, ha lenne rá alkalma? Nagyon buta ember vagy.
15
Az nem a felnőtt kor, hanem a tinédzser/ illetve a fiatal felnőtt kor amúgy.
Egy idő után meg ha valakinek nincs családja, annak bizony oka van.
(nem a 10-es vagyok, de speciel ebben van valami, ha nem is tetszik mindenkinek)
Ez nem szerencse, hanem átok. Szenvedélybetegség, neve is van: szex- és szerelemfüggőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!