Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az igazán szerencsés adottságú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igazán szerencsés adottságúaknak tényleg ennyire sok szexpartnerük volt?

Figyelt kérdés

Erről a hírről jutott eszembe a téma: [link]

Az egyik sztár 100 fölötti, a másik 400-500 szexpartnerről számolt be. De már máshol is hallottam hasonlókat.

Az most mindegy, hogy valaki csak simán gazdag, híres, vagy más adottságok terén nagyon szerencsés (magas, jóképű), de valami miatt a szexpiacon a felső néhány százalékba tartozik, a legeslegjobbak közé, akinek tényleg minden lehetősége megvan, hogy partnereket találjon.

Az ilyenek többsége tényleg ennyire sokszor él is a lehetőségekkel?

Az emberek átlagos partnerszáma 7-8. Én eddig azt gondoltam, hogy az emberek nagy részénél szándékos az életvitel, azaz csak azért nincs egy nagyságrendnyivel több szexpartnere, mert nem akar, nem erre vágyik. De látva és hallva, hogy a legmenőbbeknek mennyire sok partnere volt, az merült fel bennem, hogy ez nem is annyira választás kérdése, mintsem sors kérdése. Tehát aki annyira nem menő, valójában ő is rengeteggel lenne együtt, ha lehetősége lenne rá, és csak azért nem történik meg, mert nem tud?

Azok a béták, akik a hűséges, tartós kapcsolat mellett döntenek, a többségük valójában dugná a jobbnál jobb nőket egymás után, ha lehetőség lenne rá, és csak azért nem teszik, azért maradnak meg egynél, egy "állandó lyuknál" mert egyébként nem tudnának elégszer partnert találni úgy, mint ahogy az alfák teszik?

Alfa = alkalmi szexek egymás után, béta = tartós kapcsolat?

És a nőknél mi a helyzet? Aki nagyon-nagyon-nagyon szép?

Akkor most mennyire szándékos választás kérdése, és mennyire adottság kérdése ez, hogy kinek mennyi partnere van?

2020. szept. 25. 20:16
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
14%

Kérdező, ezt pontosan jól látod. Lehet itt álszentkedni meg játszani az eszüket, de az a helyzet, hogy szinte minden pasi szívesen dugna/dugott volna sorozatban jobbnál jobb nőket.

Csak ugye erre kevésnek van lehetősége. Az agy pedig csodálatos eszköz. Ha úgy érzi, hogy a vágyak elérhetetlenek, szépen elkezdi felülírni azokat. Így lesznek a hűséges megbízható odaadó családapák, akik büszkén verik a melllüket, hogy ők bizony milyen kiváló emberek.

De aki kellően őszinte magával, az pontosan tudja, hogy mi a helyzet valójában. Még a 70 éves nagyapák is szívesen dugnának 18 éves csajokat!

(Emlékszem, a szalagavatónkon néhány nagyfater úgy nézte a táncoló csajokat, hogy szinte a nyáluk csorgott!)

Egyik kedvenc idézetem:

"A HAZUGSÁG AZ OLAJ, AMELY TÁRSADALMUNK KEREKEIT MOZGATJA."

Én is azt hittem, hogy el fog jönni az én időm, és majd könnyed, szexben teli időszakot élhetek a saját kis birodalmamban, havonta pörgetve a csajokat.

Aztán persze kénytelen voltam belátni, hogy ilyen sose lesz, és én se leszek már fiatalabb. Se jóképűbb, és lakásra sincs esélyem. Úgyhogy azóta élettársam van, aki bár túlsúlyos, de jó természete van. A mamahotelnél és a frusztrált magánynál ez az élet még mindig sokkal jobb. (Bár de meghúznék én is néhány jó tinihúst, te jó isten...!)

2020. szept. 26. 07:06
 22/40 anonim ***** válasza:
89%

21: Aki ezt komolyan gondolja, az meg is csinálja.

Hány kosarat kaptál?

2020. szept. 26. 07:12
 23/40 anonim ***** válasza:
37%

Megcsinálja, HA TEHETI. Éppen ezen van a hangsúly. Hogy 80-90% NEM TEHETI.

És ugye most nem gondolod komolyan, hogy egy egész élet tapasztalatait fogom neked besűríteni egy válaszba?

2020. szept. 26. 07:17
 24/40 anonim ***** válasza:
62%
Pff..100-400-500 különböző kórokozóktól hemzsegő váladékos nemi szerv? Mi ebben a jó, az irigylésre méltó? 🤔Inkább gusztustalan.
2020. szept. 26. 07:26
 25/40 anonim ***** válasza:
30%

24-es, ez akkora bullshit, hogy nem is értem, egyáltalán miért ír le ilyet valaki... Miért állítják azt sokan, hogy a sok partner, az automatikusan csak szutyok nőket és nemi betegségeket jelentenek?

Ki kell ábrándítsalak: azok a felsőkategóriás férfiak, akik tényleg hetente váltogathatják a csajaikat, egyrészt nem a szutyok nők közül fognak válogatni. Vannak bőven ápolt, külsejükre igényes nők. Aztán hidd el, nem szoktak a nők amiatt visszakozni, ha esetleg egy zuhanyt vesznek a szex előtt. Plusz feltalálták az óvszert is.

Ezek általában megint csak ilyen önmeggyőző hülyeségek, hogy "fúúúj sok szexpartner". Nyilván akinek nem lehet benne része, az szeretné így látni, mert így könnyebb lenne neki, hisz kevesebbet veszítene.

Szerintem viszont jobb, ha az ember tisztán lát és nem hazudik önmagának!

2020. szept. 26. 08:03
 26/40 anonim ***** válasza:

"24-es, ez akkora bullshit, hogy nem is értem, egyáltalán miért ír le ilyet valaki... Miért állítják azt sokan, hogy a sok partner, az automatikusan csak szutyok nőket és nemi betegségeket jelentenek?"

☝️Nem írtam szutyok nőket sehova sem,és nemi betegségeket sem. Minden nemi szerv hemzseg a baciktól alapjáraton, ezek természetes dolgok, de ettől függetlenül érthető, ha nincs gusztusom 4-500 másik emberét nyalogatni a partneremről.

"Ki kell ábrándítsalak: azok a felsőkategóriás férfiak, akik tényleg hetente váltogathatják a csajaikat, egyrészt nem a szutyok nők közül fognak válogatni. Vannak bőven ápolt, külsejükre igényes nők. Aztán hidd el, nem szoktak a nők amiatt visszakozni, ha esetleg egy zuhanyt vesznek a szex előtt. Plusz feltalálták az óvszert is."

Nem a higiénia, ápoltság hiánya a probléma, hanem bizony ezek az ápolt nők is váladékosak, és én undorodom más nők váladékaitól.Ez van.

"Ezek általában megint csak ilyen önmeggyőző hülyeségek, hogy "fúúúj sok szexpartner". Nyilván akinek nem lehet benne része, az szeretné így látni, mert így könnyebb lenne neki, hisz kevesebbet veszítene."

Egy szóval nem írtam, hogy nem lehetne benne részem. Nekem egyszerűen taszító ennyi emberhez hozzáérni. És kiábrándító, ha megtudom a választottamról, hogy a fél világot kipróbálta.

"Szerintem viszont jobb, ha az ember tisztán lát és nem hazudik önmagának! "

Nem hazudok önmagamnak sem, pont ezért vâllalom fel a véleményem és a finnyás természetem.

2020. szept. 26. 08:46
 27/40 anonim ***** válasza:
39%

"És ugye most nem gondolod komolyan, hogy egy egész élet tapasztalatait fogom neked besűríteni egy válaszba?"

Egy számot szeretnék hallani, hogy hány kosarat kaptál.

2020. szept. 26. 08:49
 28/40 anonim ***** válasza:

Úgy látom, nem fogod a lényeget. Ez nem egy rendőrségi mérés, ahol egzakt módon lehet adatokat szolgáltatni, hogy az adott időtartamban mennyi gyorshajtás volt.

Itt egy egész élet tapasztalatáról beszélünk.

Tudom, hogy most nagyon szívesen mondanál valami közhelyet a próbálkozásról meg a tegyél érte dolgokról. De nem fogom a beszélgetésben megadni neked ezt, mivel már az alapvető képed is hibás a témáról.

2020. szept. 26. 09:24
 29/40 A kérdező kommentje:

Jó kommentek jöttek, de kicsit elbeszélgetünk a téma mellett. Számomra az a lényegi kérdés, hogy azok közül, akiknek lehetőségük van ilyen sok jó nőt megkapni, azok közül ilyen sokan meg is teszik.

Tehát a linkelt műsorban is, 2 férfi közül mindkettő 100 fölöttit mondott, és a nőik nem is feltételeztek kevesebbet. Tehát ez ennyire evidens még nekik is.

Számomra az egészben ez a meglepő. Azt eddig is tudtam, hogy van néhány ember, aki így él, de azt nem gondoltam volna, hogy a menők között ez ennyire gyakori és magától értetődő. Mert ha az, az számomra azt jelenti, hogy az átlagembernek is ez lenne az arány, ha lehetősége lenne rá, csak nincs, mert nem ennyire menő. És ebből következik az, hogy ez nem is annyira választás kérdése.

Maximum részben választás kérdése. Az átlagember is össze tudna gyűjteni 100-at, de az 100 átlagalatti lenne. Az nem meglepő, hogyha kövért nem akar. Egy sztár viszont megteheti, hogy 100 igazán jó nőt szerezzen meg. És ahogy látom, meg is teszik.

2020. szept. 26. 10:12
 30/40 anonim ***** válasza:
73%
Azt a mondatot hallottad már, Kérdező, hogy a kattintásszám bűvöletében a média bármire képes?
2020. szept. 26. 10:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!