Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglephetem ezzel a barátnőmet? Ti örülnétek ilyen ajándéknak?
Figyelt kérdés
Friss kapcsolat nem igazán ismertem még ki gondoltam veszek neki egy rózsamacit.2020. szept. 23. 18:46
3/11 anonim válasza:
Nekem a rózsamaci nem tetszik, nem tudnèk őszintén örülni neki. Akkor már inkább rózsa. Vagy bármilyen más virág.
4/11 anonim válasza:
Utálnám, én nagyon mesterkéltnek tartom az ilyesmit.
6/11 anonim válasza:
Én nem örülnék neki, inkább akkor egy szép csokor virág. Nem igazán értettem soha, mikor felnőtt nőknek plüssöket, meg kis figurás valamiket adnak ajándékba. Ha nem tudod, hogy kifejezetten szereti az ilyet, ezzel mellé lehet nyúlni.
8/11 anonim válasza:
Miért lett az lepontozva aki szerint jó és miért fel aki szerint nem? Ha nekem cuki mit fáj az másnak?
9/11 anonim válasza:
én jobban örülnék vagy egy csokor viárgnak, vagy egy macinak de egyben a kettő annyira nem...
10/11 anonim válasza:
Őszintén nekem nem tetszene, teljesen felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!