Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek higyjek a pasimnak aki azt mondja hogy nem volt semmi vagy a csajnak aki biztos volt benne hogy ott volt tobb is mint egy oleles?
Első dolog: használj központozást, ha valamit írsz! Tudod, mondat végén pont, tagmondat végén és felsorolásnál vessző. Jobban olvasható lesz a szöveged, és több hasznos segítséget fogsz kapni, mert sokan eleve végig sem olvassák, ha olvashatatlanul írsz. (Mellesleg nem ártana ékezeteket használni.)
Nos, a kérdésedre válaszolva: egy ölelés még nem jelent semmit. Nem kell túldramatizálni a dolgot. Ha már más is történt, az már gond, na de mennyire megbízható a csaj, aki ezt állítja? Gondold csak át! Nem lehet, hogy csak szét akar választani titeket?
A pasidat meg Te ismered legjobban, képes lenne megcsalni?
Se pont, se vessző, tele hibával, egyszerűen nem értem.
Csak az ölelést vettem ki belőle... hát van A barátnőm, akivel együtt vagyok és vannak barátnőim, akik a baráti társaságomba tartoznak, de többek mint haverok. Őket öleléssel meg puszival köszöntöm. 15 év ismertség van mögöttünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!