Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lánynak fél éve meghalt a barátja. Hogyan segíthetnék neki, hogy újra a régi legyen?
22/F vagyok és kb 1.5 éve beleszerettem egy lányba(18). Nem volt könnyű dolgom, mert a környéken mindenki belé szerelmes, szóval nem voltam egyedül. Ekkor szingli volt, s gondoltam bepróbálkozom. Elég félénk lány és hát nem egy ribi, szóval lassan kell hozzá közelíteni. Egyszer egy buliban megcsókoltam, egy darabig hagyta, majd leállított, s azt mondta, hogy nagyon kedvel engem, de másba szerelmes. 1-2 hét múlva össze is jött egy 23 éves pasival. Nagyon rendes fiú, tényleg összeillettek, nagy volt a szerelem. 1 évig jártak mert a srác egy autóbalesetben meghalt. A lány nagyon összeomlott. Én még mindig szeretem, rossz volt nézni, ahogy szenved, ezért elmentem hozzá beszélgetni, hátha kicsit elterelem a gondolatait, de semmi hát szándék nem volt, nem akartam vigasztalóként elcsábítani. Majd a szülei is mondták, hogy jót tett neki, hogy beszéltem vele, s ők kértek meg rá, hogy sokat látogassam. Fél éve halt meg a srác, de a lány még mindig nem jár ki csak suliba.
Szeretem Őt és rossz így látni, szerintetek hogyan segíthetnék neki, hogy újra a régi legyen? Nem az a dő célom, hogy a barátnőm legyen, mert tudom, hogy ahhoz még nagyon sok idő kell neki, csak azt akarom, hogy ne csak a szobájában üljön és bánkódjon.
Mit tanácsoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!