Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen lehet ez a srác? Hogyan deríthetnék még több mindent ki róla?
Elég régóta tetszik nekem, figyelgetem a bnőmmel. Sajna képem nincsen róla, de leírok pontosan mindent:
- a buszon mindig egyedül ül, táska mellette az ülésen, nyílván azéert, hogy ne üljön mellé senki
- állandóan márkás holmikban látom meg arany pecsétgyűrűvel
- mindig szótlan, komor, csak nézelődik a buszon
- amikor én megyek hátrébb a buszon folyamatosan bámul engem, míg le nem ülök (mondjuk én is őt xD)
Egyszer rámosolyogtam, de ő csak nézett rám és nem mosolygott vissza. :(
Ti így a leírtak alapján mondanátok róla, milyen? Mert szerintem ilyen elit valaki lehet, nincs fent közösségi portálokon sem...:S Hogy tudjak meg róla több mindent?
hát nem kerülgetem a választ,nehéz lesz,de szólítsd meg!
ha pl tele van a busz,kérd meg,hadd ülj le mellé :)
ha odaenged,dumálj vele,ha nem enged oda,akkor egy bunkó,és ne is törődj vele..
amúgy helyes?? XD
ennyi idősen simán megszólíthatod!hajrá!
:)
főleg ha ő is nézett téged ;)
1.válaszoló.
Szia!
Kérdezd meg, melléülhetsz-e. Ha igent mond, már nyert ügyed van. Mosolyogj rá kedvesen, köszönd meg neki. Dobj fel valami semleges témát, amitől elindul a beszélgetés.Pl.:,,Kiborító ez a hőség, legszívesebben a strandon lennék egész nap. Te?"
Vagy valami ilyesmi:)
Remélem segítettem.
Puszi
szia!első válaszoló vagyok!
ez a 21.század,miért ne szólíthatnál meg egy srácot...ha elutasít,sebaj..hiszen te csak barátkozni akartál...najó nem,de ezt a pasinak nem kell tudnia ;)
vagy ha mellé ülsz,akkor hívd el valahova:
pl hétvégén nagy partit tartok,és jó lenne ha minél többen eljönnének.gyere te is,hívj meg a barátaidat is!!
ettől olyan lesz,mintha semmit nem akarnál tőle,mégis nyert ügyed van :)
amúgy a szívedet nem tudja összetörni,hisz nem is ismered,csak látásra,az még em lehet szerelem,max nagyon bejön neked :)
Hajolj meg előtte és csókold meg a pecsét gyűrűjét,mint a Keresztapában!Talán akkor szóba áll veled.
Az elitek meg nem buszoznak.Sofőr viszi őket suliba,vagy 16-17 éves koruktól autójuk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!