Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is láthatatlanná vált Tinderen pár hónap után?
4 hónapja vagyok fent, haveroktól még féléves gold előfizetést is kaptam születésnapomra. Az első 3 hónapban hetente volt 3-4 match, az utolsó hónapban viszont összesen volt ennyi, szinte teljesen megszűnt az aktivitás. Egy kiemelést is felhasználtam (előretolja a profilt) elvileg csúcsidőszakban, jött is 3 db like (Budapesten..), korábban hozott vagy 10-et. Azt tudom hogy eleinte a tinder előrehozza a profilodat hogy növelje a lelkesedét, de úgy tudtam azt csak az első héten.
Járt így más is?
24/F
Töröld a tindert, neked úgy látszik esélytelen (=nem néznek ki elég jól a fényképeid).
Próbálhatsz más társkeresőket, talán valamivel jobb eredményt érsz el, de legjobb a való élet. Mondom ezt olyan emberként, akinek nincs élete.
A tinder algoritmus rejtelmei, soha nem fogod megtudni.
Talán így próbálnak rávenni, hogy fizess még többet. Egy fogyasztóvédelmi vizsgálatot megérne a dolog, persze képtelenség, hogy lebukjanak. Iszonyú üzlet van a dologban.
Szia!
Az én javaslatom az, hogy próbáld az ismerkedési távolságot nagyobbra venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!