Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen napi hány matchetek van?
Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok, h mennyire számít vonzónak a profilom. Ha lehet kort és nemet is írjatok?
(Nekem olyan 2-4, 21f)
2020. szept. 14. 10:34
2/16 anonim válasza:
Budapesten 6 naponta 1 match.
28/F
3/16 anonim válasza:
Kb minden 10.lanyt huzom jobbra. Azokbol minden 2.lesz match
6/16 anonim válasza:
Attól függ... ha ész nélkül mindenkit jobbra húzol akkor kevés, mert elmegy vele az időd. Ha viszont "szelektálsz" és azokat húzod jobbra akikkel van esély megérzés alapján a közös pontokra ott már heti 1-2 is lehet az esély.
7/16 anonim válasza:
Szegeden napi kb 2. 26 éves vagyok, magas, helyesebb arcú, profi fotók vannak a profilomon. Akik engem jobbra húznak kb minden második csajra azt mondanám, hogy helyes, bevállalnám. Aki tényleg nagyon bejön, olyan is van pár naponta egy.
8/16 anonim válasza:
Nincs is napi egy matchem. Mondjuk alig húzok pár embert egyáltalán bárhová, jobbra még annál is kevesebbet.
(Nem a külsőre megyek elsősorban, olyan pasit keresek, aki örül mint majom a farkának, hogy dughat velem, és szívesen alkalmazkodik a legváltozatosabb időpontokhoz amikor ráérek/hangulatban vagyok. Szóval valaki olyat keresek, akit lehet ugráltatni :))
9/16 A kérdező kommentje:
8. A kommented után biztos vagyok benne, hogy lesz jópár jelentkeződ priviben.
2020. szept. 14. 13:56
10/16 A kérdező kommentje:
A tobbieknek köszi a választ!
Én Pesten szoktam tinderezni, ha itthon vagyok vidéken, akkor berakom magam lathatatlanba.
2020. szept. 14. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!