Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nekem kellett volna fizetnem, ha én hívtam el?
Tegnap randiztam egy csajjal, egész nap tök jól elvoltunk, sokat beszélgettünk és nevettünk.
2 helyen voltunk, én mindkét helyen fizettem a saját fogyasztásom de elvártam tőle is ugyanezt.
Több ember szerint is hatalmas bunkóság volt tőlem, mert hogy én hívtam el őt.
Kicsit láttam is rajta, hogy keserű szájízzel búcsúzott.
Borzasztóan hamar elrohant a végén, esélyt sem adva az első csóknak.
Azóta elég szűkszavú vagy nem is válaszol csak ritkán.
Balfasz voltam vagy teljesen okés volt a viselkedésem? Nekem kellett volna fizetnem ahogy a haverok mondják?
Nagyon tetszik, félek hogy nem lesz folytatás mert elb*sztam
" első randin én fizessem drága zabálását"
Te suttyó paraszt, akkor mi a f.nak étterembe hívod? Nem kell fizetni a zabálását, senki se kérte. El lehet menni sétálni is. Nem csodálom, hogy nincs nőtök.
Ezt el. Nincs visszut. Amugy egybol leesett neki, hogy minden garast a fogadhoz versz. Sajnalsz par ezer ft-ot kifizetni ket szamlara, egy szamodra vonzo lanynak? Es raadasul te hivtad el...Valosagos paraszt vagy.
Elso randin a parom fizetett, aztan hol en hol o. Azota is egyutt vagyunk...
Ki beszélt itt drága étteremről? Azt se írta a kérdező, hogy hol voltak. Azt se, hogy mit fogyasztottak.
Kérdező: őszintén, minek hívtad meg, ha nem akarod fizetni? Teljesen feleslegesen járattad le magad.
Ezek szerint lehet azt hiszi, hogy nekem nem tetszik, ezért kértem minden helyen külön számlát?
Azóta hirtelen nem ér rá, pedig nagyon bejön nekem.
2 helyen voltunk, úgy 5ezer volt a része összesen
Kérdeztem tőle ott, hogy nem gond e neki, ha mindenki fizeti amit fogyaszt. Ott láttam hogy húzza a száját, de végül mondta hogy persze oké
Ha nekem nem jön be egy nő az első randin, és tudom, hogy úgyse lesz folytatás, biztosan nem fogom kifizetni az ő részét!
Bunkónak tart majd? Kit érdekel, hogy mit gondolom majd rólam egy vadidegen, akihez semmi közöm nem lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!