Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nekem kellett volna fizetnem, ha én hívtam el?
Tegnap randiztam egy csajjal, egész nap tök jól elvoltunk, sokat beszélgettünk és nevettünk.
2 helyen voltunk, én mindkét helyen fizettem a saját fogyasztásom de elvártam tőle is ugyanezt.
Több ember szerint is hatalmas bunkóság volt tőlem, mert hogy én hívtam el őt.
Kicsit láttam is rajta, hogy keserű szájízzel búcsúzott.
Borzasztóan hamar elrohant a végén, esélyt sem adva az első csóknak.
Azóta elég szűkszavú vagy nem is válaszol csak ritkán.
Balfasz voltam vagy teljesen okés volt a viselkedésem? Nekem kellett volna fizetnem ahogy a haverok mondják?
Nagyon tetszik, félek hogy nem lesz folytatás mert elb*sztam
Miért? Mert más a véleményem, mint neked? Egyébként érdekes módon eddig mindig olyan férfiakkal találkoztam, akiknek eszükbe nem jutott volna elfogadni.
Nektek sem jó ám semmi. Ha egy nő fel sem ajánlja, hogy fizeti a részét, akkor aranyásó. Plusz képesek vagytok kiakadni, mert pénzt kell áldozni egy randira. Ha valaki ennyire spúr, akkor
a) nem kell randizni
b) olyan helyre kell vinni a lányt, ami ingyen van vagy olcsó
Tiszta szánalom, mikor a srác elviszi első randira egy bazidrága étterembe a csajt, de közben azt lesi, hogy nehogy a drágább kaják közül válasszon. Aztán vérig van sértődve, ha a nő nem fizeti ki a részét, hiszen "milyen drága volt és nem is kapott cserébe semmit".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!