Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, erre mi lenne a reakciótok?
30.-nak.
Mert tetszik.
Nem áll össze a kép. Azt írod, azért érdekel mert tetszik (plusz most nézem a kulcsszavakat, amiben prostit említesz), egy egyéjszakás kalandhoz vagy szexkapcsolathoz nem kell ennyire bensőséges randi szerintem.
Egy párkapcsolathoz meg édeskevés az hogy "tetszik"...
Most akkor mit is akarnál az adott hölgytől?
32.-nek.
Általánosságban írtam a nőkről. Az én szememben igenis érdeknő az, aki már az elején a pénztárcámban kotor, mert a sulim és a melóm azt jelenti, hogy mennyi a pénzem.
Ha téged ennyire a külső érdekel, ami marhára felszínes dolog, akkor miért zavar az, ha mást meg az érdekel, hogy mit dolgozol vagy mennyit keresel?
Te lehetsz felszínes, a nő meg nem? Miért is?
"Az én szememben igenis érdeknő az, aki már az elején a pénztárcámban kotor, mert a sulim és a melóm azt jelenti, hogy mennyi a pénzem."
Ezt pasik is ugyanúgy megkérdezik, őket is érdekli. Legalább is a normálisabbakat.
A munka alap, hogy mivel tölti a napjait. És bocsi, de nem jövök össze egy tanulatlan alakkal. És az ilyen kérdésken csak azok szoktak megsértődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!