Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, erre mi lenne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, erre mi lenne a reakciótok?

Figyelt kérdés
Randin, rákérdeztek a srácnál, hogy hol/mit dolgozik, meg arra, hogy milyen sulit végzett, mire ő annyit szól vissza: "Spóroljuk meg a köröket, nyugodtan kérdezd meg, hogy mennyit keresek!"

2020. szept. 15. 13:10
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:

30.-nak.

Mert tetszik.

2020. szept. 15. 14:48
 32/48 anonim ***** válasza:
100%

Nem áll össze a kép. Azt írod, azért érdekel mert tetszik (plusz most nézem a kulcsszavakat, amiben prostit említesz), egy egyéjszakás kalandhoz vagy szexkapcsolathoz nem kell ennyire bensőséges randi szerintem.

Egy párkapcsolathoz meg édeskevés az hogy "tetszik"...

Most akkor mit is akarnál az adott hölgytől?

2020. szept. 15. 14:50
 33/48 A kérdező kommentje:

32.-nek.

Általánosságban írtam a nőkről. Az én szememben igenis érdeknő az, aki már az elején a pénztárcámban kotor, mert a sulim és a melóm azt jelenti, hogy mennyi a pénzem.

2020. szept. 15. 14:53
 34/48 anonim ***** válasza:
100%
#31: tehát téged a randipartneredből nagyjából egészében kizárólag a külseje érdekel, és ennyi?
2020. szept. 15. 14:53
 35/48 anonim ***** válasza:
97%
Aha, szóval neked csak az a lényeg, hogy hogy néz ki, az, hogy mi érdekli, mivel tölti a napját, mit akar az életben, mit szeret csinálni, milyen ember már nem. Véletlenül se veled van a baj, ugyan dehogy :D
2020. szept. 15. 15:02
 36/48 anonim ***** válasza:
100%
Egy emberen már a testtartás ám látszik, hogy mennyire van kibékülve magával. Szerintem nálad sem a pénzhiány a gáz, hanem a hozzáállás a nőkhöz. Ki a felszínes, akit érdekel a munkád vagy akit kizárólag a külseje érdekel a másik emberben? Szerinted egy aranyásónak te vagy a célpont, úgy őszintén?
2020. szept. 15. 16:11
 37/48 A kérdező kommentje:

36.-nak.

Őszintén!

Szerinted 10000-ből, hány férfit érdekelne, hogy pl. neki, mi a melója? >:)

[link]

2020. szept. 15. 16:19
 38/48 anonim ***** válasza:
100%

Ha téged ennyire a külső érdekel, ami marhára felszínes dolog, akkor miért zavar az, ha mást meg az érdekel, hogy mit dolgozol vagy mennyit keresel?

Te lehetsz felszínes, a nő meg nem? Miért is?

2020. szept. 15. 16:22
 39/48 anonim ***** válasza:
100%

"Az én szememben igenis érdeknő az, aki már az elején a pénztárcámban kotor, mert a sulim és a melóm azt jelenti, hogy mennyi a pénzem."

Ezt pasik is ugyanúgy megkérdezik, őket is érdekli. Legalább is a normálisabbakat.

A munka alap, hogy mivel tölti a napjait. És bocsi, de nem jövök össze egy tanulatlan alakkal. És az ilyen kérdésken csak azok szoktak megsértődni.

2020. szept. 15. 16:24
 40/48 anonim ***** válasza:
100%
Ha te felszínes vagy miért baj, ha a nő is felszínes "csak a pénz érdekli"? Zsák a foltját mindig megtalálja.
2020. szept. 15. 16:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!