Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, erre mi lenne a reakciótok?
Akkor megkérném, hogy mondja el, ha már felhozta, miközben rendelek magamnak valamit. Aztán meg otthagyom, hadd fizesse ki. Ha már ő előre elkönyvelte, hogy engem ez érdekel, akkor legyen már sikerélménye valamiben.
Hát biza nekem a kva anyámat, hogy érdekel, mivel töltötte az életét Kis Pista 10-20-30 éven át napi 8 órában :D
Na jó, és erre mit reagálna egy lány:
"Orvosi diplomám van, de nem praktizálok, természetvédelmi őr vagyok, és madarakat számolok főleg."
Ez egy valós eset, volt gimis haveromé. Ilyenkor mit lép a lány vajon?
Értem, akkor hazudjam amit eddig, amit hallani akarnak.
Köszönöm a segítséget!
Huuu ocsem, te tele vagy komplexusokkal! Termeszetesen megkerdezem,hogy hol tanult es mit dolgozik! Nem az anyagiak miatt, hanem mert az sok minden mast is elarulhat: pl. erdeklodesi koret!
Te tulsagosan is beszukult csori gyerek vagy, aki a taho viselkedese miatt sikertelen a nok koreben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!