Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, erre mi lenne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, erre mi lenne a reakciótok?

Figyelt kérdés
Randin, rákérdeztek a srácnál, hogy hol/mit dolgozik, meg arra, hogy milyen sulit végzett, mire ő annyit szól vissza: "Spóroljuk meg a köröket, nyugodtan kérdezd meg, hogy mennyit keresek!"

2020. szept. 15. 13:10
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%

Otthagynám, nem érdekelnek az ilyen paranoid komplexusos kisfiúk.

(A #12-ben felhozott példád nekem például szimpatikus lenne.)

2020. szept. 15. 14:09
 22/48 anonim ***** válasza:
100%
Ez bunkóság. És ráadásul a saját frusztrációját tölti ki a szegény nőn, aki feltesz egy tök normális ismerkedős kérdést a randin. Hogy merészeli megkérdezni, hogy mivel töltöd a napjaid legalább felét? pff...
2020. szept. 15. 14:17
 23/48 A kérdező kommentje:

És ilyenkor mennyire kell belemenni a dolgokba?

Elég az, hogy 20. csicska egy multinál, egy kamu állásban. Vagy részletesen írjam le, hogy milyen színű a csempe a 3. emeleti férfi WC-ben, a piszoár falán?

2020. szept. 15. 14:29
 24/48 anonim ***** válasza:
100%
Ha ismerkedtem tőlem a pasik 90%-a rögtön megkérdezte mivel foglalkozom tanulok még vagy már dolgozok. Sose vettem rossz néven.... Ez alap kérdés basszus, hogy mivel foglalkozik az ember napi szinten majdnem hogy..... Gyorsan vége lenne a randinak az biztos
2020. szept. 15. 14:29
 25/48 anonim ***** válasza:
100%

Általában elég szokott lenni az, hogy "Zabhegyezológusként dolgozok a kukutyini Tortahegesztő Bt-nél", aztán a beszélgetőpartnered úgyis rákérdez arra ami őt érdekli.

2020. szept. 15. 14:31
 26/48 anonim ***** válasza:
100%
#23: Kit érdekel a cégen belüli pontos pozíciód és az iroda belsőépítészeti designja? Nem azt szokták megkérdezni, hanem hogy mivel foglalkozol. Elég a területet elmondani, nem kell ennyire belemenni a részletekbe az első randin.
2020. szept. 15. 14:35
 27/48 A kérdező kommentje:

De az miért baj, ha engem, mint férfit, nem izgat, hogy mivel foglalkozik a másik? Nem érdekel, és anyagilag sem fontos nekem. Nem is tartozik rám.

Nekem nem számít, hogy sertés inszeminátor, bíró, varrónő, vagy kínaiaknak árul kutyahúst. Nem érdekel.

2020. szept. 15. 14:36
 28/48 anonim ***** válasza:
100%

Igen érdekes mentalitás szerintem, hogy nem érdekel a (potenciális) partnered érdeklődési köre és hogy mivel tölti a napjai nagy részét.

Nem kéne olyan pasi akit ennyire nem érdeklek. :D

2020. szept. 15. 14:40
 29/48 anonim ***** válasza:
100%

"Értem, akkor hazudjam amit eddig, amit hallani akarnak."

Nem Nyuszika, olyant keresünk, akinek nem kell hazudnia ahhoz, hogy tetszen nekünk. Aki nem hazudik magának egy személyiséget, hanem valóban olyan.

A hazugság instant ban.

2020. szept. 15. 14:43
 30/48 anonim ***** válasza:
100%
27 Ha ennyire nem érdekel a másik ember, hogy arra se vagy kíváncsi, mivel foglalkozik minden nap, akkor minek állsz vele egyáltalán szóba?
2020. szept. 15. 14:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!