Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, erre mi lenne a reakciótok?
Otthagynám, nem érdekelnek az ilyen paranoid komplexusos kisfiúk.
(A #12-ben felhozott példád nekem például szimpatikus lenne.)
És ilyenkor mennyire kell belemenni a dolgokba?
Elég az, hogy 20. csicska egy multinál, egy kamu állásban. Vagy részletesen írjam le, hogy milyen színű a csempe a 3. emeleti férfi WC-ben, a piszoár falán?
Általában elég szokott lenni az, hogy "Zabhegyezológusként dolgozok a kukutyini Tortahegesztő Bt-nél", aztán a beszélgetőpartnered úgyis rákérdez arra ami őt érdekli.
De az miért baj, ha engem, mint férfit, nem izgat, hogy mivel foglalkozik a másik? Nem érdekel, és anyagilag sem fontos nekem. Nem is tartozik rám.
Nekem nem számít, hogy sertés inszeminátor, bíró, varrónő, vagy kínaiaknak árul kutyahúst. Nem érdekel.
Igen érdekes mentalitás szerintem, hogy nem érdekel a (potenciális) partnered érdeklődési köre és hogy mivel tölti a napjai nagy részét.
Nem kéne olyan pasi akit ennyire nem érdeklek. :D
"Értem, akkor hazudjam amit eddig, amit hallani akarnak."
Nem Nyuszika, olyant keresünk, akinek nem kell hazudnia ahhoz, hogy tetszen nekünk. Aki nem hazudik magának egy személyiséget, hanem valóban olyan.
A hazugság instant ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!