Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha tisztára úgy nézek ki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tisztára úgy nézek ki, mint az exe, úgy érdemes belebonyolódni a kapcsolatba?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy sráccal,akivel tök jól kijövünk egymással, a közös is sok bennünk,egy probléma van csak:hogy ijesztően hasonlítok az exére😅

Láttam róluk egy közös képet az egyik közösségi oldalon és egy pillanatra azt hittem hogy én vagyok a képen 😂

Ugyanolyan a mosolya,a haja(még a választék is, hossza is)az orra,mint az enyém,kb.a testvérem lehetne..

Én nem szeretnék egy ex-pótlék lenni a számára,azt szeretném,hogy engem szeressen és akarjon,ne az exét.Attól félek,hogy csak őt látja bennem,de nekem nagyon bejön a srác :(

Ti mit tennétek a helyemben?

2020. szept. 13. 20:16
A kérdező szavazást indított:
Ettől függetlenül még összejönnék vele
Nem jönnék össze vele
24 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Biztos van egy tipikus zsánere az a típus, ami te is vagy. Emiatt még nem biztos, hogy pótlék lennél és az exét látná benned. Viszont, ha elkezdi emlegetni meg hasonlók, akkor tuti pótlék és menekülj, de előtte adj egy esélyt a dolognak, hátha nem így van.
2020. szept. 13. 20:21
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
én is így jártam, sőt többször is az ex nevén szólított a párom is meg a családja is. ciki volt, de ha azt veszed, akkor az ex favizén evezhetsz, mert van már egy kötődése feléd, igaz az még az exből származik. Amúgy x év alatt ez a dolog teljesen lekopik és már csak téged fog látni komplexen személyiségeddel együtt...
2020. szept. 13. 20:28
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! :)

#1 Na igen,ezt kifejezetten,hogy persze, mindenkinek van zsánere,de azért csak nem ugyanolyan lányt takar.

Vagyis valakinek a szőke hajú lány jön be, valakinek a barna.

De ez szerintem már több a "zsánerségnél"

Ettől félek én is,hogy mindenki azt hiszi hogy én vagyok ő,ha valaki az ő nevén szólítana, tuti nagyon kiakadnék vagy ha valaki mondaná,hogy "jó újra titeket együtt látni"😅

2020. szept. 13. 20:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
És hogy ha éppen ti vagytok az esete? Amiről nem tehet, ha ezt a típust kedveli amit ti testesítetek meg.
2020. szept. 13. 20:47
 5/8 anonim ***** válasza:
47%
Nem, mert mindenben őt látná, holott te nem vagy az.
2020. szept. 13. 21:09
 6/8 anonim ***** válasza:
67%
Az exe is csak a zsanerenek a hasonmasa
2020. szept. 13. 21:11
 7/8 anonim ***** válasza:
38%
Én biztos nem, magamból kiindulva. Volt egy pasim aki nagyon hasonlított az exemre és utólag rájöttem végig őt kerestem benne.
2020. szept. 13. 21:44
 8/8 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Jajj... Erről tudok egy vicces sztorit mesélni, ha már szóba került a zsáner, mint olyan. Amikor jelenlegi barátnőmet bemutattam odahaza, apám következetesen magázta, ráadásul eléggé fagyos hangnemben. Nem is értettük mi baja van... Utólagosan derült ki, azt hitte, újra együtt vagyok az első barátnőmmel - ami vicces, mert a testalkatuk tök más, az arcuk tök más, annyi stimmel, hogy mindkettejük hosszú barna hajú, szemüveges, és sötét szemű. :D Megjegyzem: A két lány két teljesen másképpen gondolkodik, mások a prioritásaik, a céljaik. Amikor kiderült hogy apa tévedett, utána nem bunkózott többé a barátnőmmel. Azóta is felemlegetjük. :D
2020. szept. 13. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!