én belebonyolodtam a sportfogadásba szerintem hosszutávon nyereséges lehet de vajon mekkora toke kell hozzá? és mijen odssok kozott érdemes jatszavi ( legkisseb-legnagyobb)
Mindegy mekkora a tőke, az a ROI-t nem befolyásolja. A tét 5-10%-ával érdemes játszani.
Példa:
Tőke: 30000
Egységnyi tét: 3000
Egész hónapban 3000-el játszol közbe kiveszed amennyit kiakarsz és következő hónap elején, megint meghatározod a 10%-ot. Nem kell minden fogadás után.
Az egy bevált stratégia amit az előző írt.
Mondok én is egyet.
Azt mondod minden nap x összeget költhetek. Lehet 200,300,400,500,1000 stb, kinek mi.
Számoljunk 200-al.
Napi 200 az havi szinten 6000 forint.
Minden nap csak 200-al játszhatsz, viszont ha egy napot kihagytál, akkor a következőre, már hozzáadhatod azt a pénzt is.
Egy példa: hétfőn játszottál, kedden, szerdán, csütörtök,péntek nem. Akkor 4nap*200=800 forintot raktál el. Hozzáadva a szombati nap 200 forintját, akkor szombaton 1000 ft-vel indulhatsz harcba.
Fontos, hogy előre nem lehet játszani, tehát előre a vasárnapi pénzt nem játszatod el. Azt is csinálhatod szombaton csak 600-t raksz fel és vasárnapra is marad 600. Vagy ahogy akarod.
Nem tudom ez mennyire érthető.
Aztán, ha megnövelted a tőkédet, akkor léphetsz egy szintet és napi 300-al indulsz.
Nekem bevált, amióta elkezdtem ezt a stratégiát pluszban vagyok. Egyébként hiába a napi 1000 esemény, ha aznapra nem találok nekem szimpatikus meccset, akkor nem játszok.
Ezért sokszor halmozódik.
Ennek a pénz menedzselésnek pont az az értelme, hogy ne herdáljam el, az egész pénzemet egy héten. Másrészről ez a havi 6000 pont annyi, amennyit nem sajnálok, ha esetleg mind elmenne. Akinek több van, nyilván többel játszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!