FONTOS! Érdemes Magyarországról külföldre költözzni és ha igen hova?
Szerintem érdemes.
Én személy szerint Ausztráliában gondolkozom, a nyelv, és befogadás miatt. Könnyű "letelepedni" ott.
Olyan országokban is érdemes gondolkodni, ahol állampolgárság után kapsz havi "fizetést". Itt Svájcra gondolok, vagy Norvégiára.
Amerika,Anglia,Kanada pedig -részemről- felejtős, mert nehéz, szigorú feltételei vannak a betelepülésnek, mint több más országnál.
Mexikóról nem tudok nyilatkozni.
Hát éppen Ausztráliát felejtsd el, mert oda lehet aztán csak igen nehezen bejutni!
Az USA-ban könnyebb.
Kanadába meg meg még annál is könnyebb.
Angliába meg nevetségesen könnyű.
Mexikóba nem tudom, de az nagyon durva hely, nem embernek való. Nagy a nyomor és a terror.
Fizetés alanyi jogon állampolgárság után?
Szerintem ilyen csak Dubaiban van.
Norvégiát meg norvég nyelvtudást nélkül felejtsed el.
hát igen akinek jobb munka és több pénz kell neki az el megy...
de arra nem gondol hogy az ország pedig csôdbe megy...
Hát Magyarország már nem megy csődbe. Erről gondoskodtak már a rendszerváltáskor: már rég csődbe ment.
Hiszen mindet szétvertek, szétloptak és eladtak.
Ha nem kapnánk külföldi kölcsönöket, a magyar "gazdaság" abban a pillanatban kártyavárként dőlne össze.
A kölcsön pedig csak arra jó, hogy fizessük utána a kamatos kamat kamatának a kamatját.
De ha itt hagyja az országot, az ország még lejjebb mehet egy jövőbeli esetleg felvirágzás esélyét is csökkenti, az biztos.
Bár nem mindenki végleg akar külföldre költözni.
Ha tetszik Mexikó, tudom ajánlani Costa Rica-t vagy Kolumbiát.
Jó szakemberekből mindig elkél az utánpótlás, és nem lőnek a drogbandák mindenkit halomra.
A spanyol nyelvet viszont rohamtempóban kezd el tanulni, mert szinte senki nem comprend ingléz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!