Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Holnap randi. Mikor keres a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holnap randi. Mikor keres a részletek kapcsán?

Figyelt kérdés

Megbeszéltük egy sráccal néhány napja, hogy holnap talizunk. A nagyjábóli időpontot is, de ezen kívül semmit. 2 napja már nem beszéltünk, de pl a FB történeteimet azonnal belájkolja mikor kiteszem, szóval nem gondolom, hogy visszavonulót fújna. A kérdésem, hogy vajon mikor fog keresni a randi időpontjának fixálása miatt? Mert csak annyit beszéltünk, hogy holnap délután. És ha nem keres, akkor keressen én nőként?

23/L

2020. szept. 10. 22:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
88%
Bármit is teszel, egyet ne: ne ugrorj, ha őkelme füttyent. (De fogsz, ha már ennyire rugózol a dolgon.)
2020. szept. 10. 22:07
 2/20 anonim ***** válasza:
90%
Hát, ha holnap van a randi, akkor már illett volna keresnie.
2020. szept. 10. 22:12
 3/20 anonim ***** válasza:
73%

Mi általában a randi napján fixáljuk le a dolgokat, de én nem is igénylem, hogy előtte napokkal lebeszéljük. Tapasztalatom szerint, 10/9 férfi aznap fixálja le, nem olyan tervezősek.

25n

2020. szept. 10. 22:17
 4/20 anonim ***** válasza:
90%

Én már nem tervezném a holnapi randit. Az nem okés, hogy aznap szól.

Valszeg nem olyan fontos neki. Ha nem lesz jobb dolga, esetleg rád csörög.

2020. szept. 10. 22:19
 5/20 anonim ***** válasza:
62%
Csak a nők pörgik ezt túl, hogyha nem keres, akkor már érdektelen van, megy nem is akarja. Ez nem igaz, férfi aggyal ez nem így működik. Valóban nem túl előretervezősek, túlgondolósak a férfiak. Aznap bőven belefér, hogy keressen.
2020. szept. 10. 22:27
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

"akkor már érdektelen van, megy nem is akarja."

Oké, de akkor ne csodálkozzon, hogy betervezek mást a bizonytalan programja helyett.

És azért teljesen más, hogy egy stabuil kapcsolatban van hirtelen őprogram, mint ha már az ismerkedés legelején eljátsza valaki.

2020. szept. 10. 22:45
 7/20 anonim ***** válasza:
25%
Lett randi?
2020. szept. 11. 00:53
 8/20 anonim ***** válasza:
80%

2, 4. Így van.

Neki nem fontos. Ha összejön, összejön, ha nem, nem.

Nekem is volt ilyen, az derült ki, hogy őneki nem ügy, ha nem jön össze.

Tehát neki a 20. a sorrendben más dolgai mögött egy kapcsolat.

Félelmetes, hogy az első apró jelből mennyire le lehet venni, hogy ez nem fog menni.

2020. szept. 11. 01:07
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
5: De ez szociális analfabetizmus! Az üzleti partnereddel is így bánsz? Hogy tervezzen a partner, hogy ráérjen?
2020. szept. 11. 01:08
 10/20 anonim ***** válasza:
15%
Mondjuk en nem ertem: ha tudd h holnap delutan lesz, akkor megvan hogy mikor kell raerned, tobbi reszletet meg raersz megtduni reggel...
2020. szept. 11. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!