Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első alkalommal jól is elsülhet egy ilyen koncertes randiprogram? ( részletek lent)
Tudom,hogy alapból nem lenne ideális első alkalommal koncertre vinni a lányt úgy hogy még nem is találkoztunk élőben. Viszont a körülményeket figyelembe véve kíváncsi vagyok mit gondoltok az ötletről?
A lánnyal neten már jópárszor beszélgettem, vannak közös témáink, nagyon jól eltudunk beszélgetni. Úgy érzem kölcsönös a szimpátia. Úgy terveztem hogy elsőre egy nyugis helyre vinném el, viszont közben olyan koncertjegyhez sikerült hozzájutottam amit tudtommal a lány is kedvel. Arra gondoltam hogy koncert elött beülnénk 1-másfél órát valami nyugisabb helyre iszogatni és közben beszélgetni jobban megismernni egymást, meg hogy oldódjon a hangulat. Ezt követően pedig elmennénk a koncertre.
Így-ezen információk ismeretében szerintetek müködhet egy ilyen randi?
Előre is köszönöm mindenkinek aki válaszol.
Álomrandi!
Én biztosan örülnék neki.
Sok szerencsét Neked, kedves kérdező!
Nekem egy sráccal volt első randim, úgy hogy neten sokat beszélgettünk előtte és nagyon jól elvoltunk.
Aztán koncert előtt egy órával találkoztunk, majd odaértünk a helyszínre és vártunk a sorban fél órát aztán közölte, hogy ő most hazamegy.
Sajnos nem hagytam hogy elmenjen így vele mentem és közben megbeszéltük a dolgokat.
Bizonytalan volt, úgy tett mint aki nagyon gondolkodna, stb... Eközben visszaértünk arra a pontra, ahhol találkoztunk és konkrétan akkor mondta meg hogy legyünk barátok és ott hagyott.
Felhívtam az egyik haverom és végül vele eltudtam menni a koncerte (amiből így is késtem).
Remélem a ti esetetek nem fog így végződni, sok sikert! :)
Nekem is az jutott eszembe amit 4. írt, egy ilyen nagyon jól és nagyon rosszul is elsülhet. Cseppet kínos lehet a élőben mégsem jöttök be egymásnak.
Ettőlfüggetlenül szerintem megér egy próbát. Annyi, hogy számolj vele, hogy ha ki is jöttök nem biztos, hogy többet akar barátságnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!