Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első alkalommal jól is elsülhe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első alkalommal jól is elsülhet egy ilyen koncertes randiprogram? ( részletek lent)

Figyelt kérdés

Tudom,hogy alapból nem lenne ideális első alkalommal koncertre vinni a lányt úgy hogy még nem is találkoztunk élőben. Viszont a körülményeket figyelembe véve kíváncsi vagyok mit gondoltok az ötletről?

A lánnyal neten már jópárszor beszélgettem, vannak közös témáink, nagyon jól eltudunk beszélgetni. Úgy érzem kölcsönös a szimpátia. Úgy terveztem hogy elsőre egy nyugis helyre vinném el, viszont közben olyan koncertjegyhez sikerült hozzájutottam amit tudtommal a lány is kedvel. Arra gondoltam hogy koncert elött beülnénk 1-másfél órát valami nyugisabb helyre iszogatni és közben beszélgetni jobban megismernni egymást, meg hogy oldódjon a hangulat. Ezt követően pedig elmennénk a koncertre.

Így-ezen információk ismeretében szerintetek müködhet egy ilyen randi?

Előre is köszönöm mindenkinek aki válaszol.

2020. jan. 13. 00:37
 1/8 A kérdező kommentje:
* L19 F21
2020. jan. 13. 00:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
miért ne? legalább nem szokásos.
2020. jan. 13. 00:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Álomrandi!

Én biztosan örülnék neki.

Sok szerencsét Neked, kedves kérdező!

2020. jan. 13. 01:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy sráccal volt első randim, úgy hogy neten sokat beszélgettünk előtte és nagyon jól elvoltunk.

Aztán koncert előtt egy órával találkoztunk, majd odaértünk a helyszínre és vártunk a sorban fél órát aztán közölte, hogy ő most hazamegy.

Sajnos nem hagytam hogy elmenjen így vele mentem és közben megbeszéltük a dolgokat.

Bizonytalan volt, úgy tett mint aki nagyon gondolkodna, stb... Eközben visszaértünk arra a pontra, ahhol találkoztunk és konkrétan akkor mondta meg hogy legyünk barátok és ott hagyott.

Felhívtam az egyik haverom és végül vele eltudtam menni a koncerte (amiből így is késtem).

Remélem a ti esetetek nem fog így végződni, sok sikert! :)

2020. jan. 13. 02:23
 5/8 Fruzs33 ***** válasza:
30%

Legjobb!

Sok sikert kérdező😊

2020. jan. 13. 04:49
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is az jutott eszembe amit 4. írt, egy ilyen nagyon jól és nagyon rosszul is elsülhet. Cseppet kínos lehet a élőben mégsem jöttök be egymásnak.

Ettőlfüggetlenül szerintem megér egy próbát. Annyi, hogy számolj vele, hogy ha ki is jöttök nem biztos, hogy többet akar barátságnál.

2020. jan. 13. 06:01
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én imádnám, ha így nézne ki az első randim, szerintem nem veszíthetsz vele semmit. Sok sikert!
2020. jan. 13. 11:37
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Látom, hogy régebbi kérdés. Meséljetek kérlek, hogy sikerültek ezek a randik? Pont ilyenre készülök holnap :D
2021. dec. 29. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!