Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok száz százalékig topon lelkileg akkor nem ismerkedhetek nem szexelhetek?
Figyelt kérdés
Nagyon azt látom sok ember nincs teljesen rendben vannak lelki sérülések meg minden és ugye a rendbetétel se olyan egyszerű de ha pl évekig csinálom a rendbetételt akkor addig nem is ismerkedhetek?Egy ezos ismerősöm azt mondta így nem szabad,na de mi van ha egy ember sosem lesz száz százalékos akkor örökre magányos legyen meg ilyenek?2020. szept. 7. 15:06
1/11 anonim válasza:
Nekem van betegségem a lényrg hogy jól beállítsd a fókuszt és közben ismerkedhetsz de lebegjen előtted a gyógyulás mint cél és vagy tudsz együtt gyógyulni valakivel vagy nem
2/11 anonim válasza:
Ha pasi vagy, akkor valószínűleg nem. Mert a negatív kisugárzásod taszító. Ha nő vagy, akkor igen. Csak jól kell kinézned, a pasikat nem nagyon foglalkoztatja az aktuális lelkiállapot.
3/11 anonim válasza:
Szexelni mindenképp lehet, de ha a problémád nem nyomja rá magát a mindennapjaidra, akkor párkapcsolat is. Egy szerető ember nagy segítség lehet, de ne akard a terhet más vállára rakni.
4/11 A kérdező kommentje:
2/
De ez pl miért van így?Már megfigyeltem sokszor ,hogy xy dolog férfiaknál gond de ha nőnél van az el van fogadva?A nők szarták a spanyol viaszt vagy miért?Vagy mert punci van a lábuk között?
2020. szept. 7. 15:43
5/11 A kérdező kommentje:
3/
Én nem akarok semmit más vállára rakni csak társas lény vagyok én is és szeretnék szeretni is pl.
2020. szept. 7. 15:44
6/11 anonim válasza:
Még jézus sem.volt 100%ig toppon, ember....
7/11 anonim válasza:
Teljesen toppon sose voltam még, de attól függetlenül igényelném a szexet.
8/11 anonim válasza:
#5: ahhoz, hogy tudj szeretni, nem kell párkapcsolat, elég, ha szereted az embertársaidat, hö.
9/11 anonim válasza:
Én tudnék szeretni, csak már nem akarok. :)
10/11 A kérdező kommentje:
8/
Azért egy kapcsolat is jó lenne :)
2020. szept. 7. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!