Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a sötét alakok hoz bűnözői jellegű figurák hoz vonzódnak egyes notipusok?!?ezzel ellentétben áll a hívő joerkolcsu becsületes sportos férfi,az magányra van itelve-vagy addig míg nem válik"bunuzove"??!?
Biztos van olyan nő aki bűnözőkhöz vonzódnak, de szerintem nagyon kevesen. Inkább az önbizalom, kezdeményezés, lazaság, izgalmas beszelgetés ami imponáló, nem az hogy valaki embert öl.
Az hogy valaki becsületes alap dolog egy kapcsolatban, de ha nem mer kezdeményezni, nincs önbizalma, nem képes új emberekkel jót beszélgetni bármilyen tunemeny lehet, senkit se vesz le a lábáról.
Tudod, vannak olyan férfiak, akik vonzódnak a szopós szájú, műhajú, műkarmú, szolis agyatlan libákhoz, és életemben nem jutott eszembe, hogy ezen kiakadjak. Ők nem engem keresnek, én nem őket. Ennyi.
És már megint, a te bűnöd persze csak annyi, hogy becsületes és sportos vagy. Szent lennél, hogy semmi hibád?
Nem vagyok szent de torekszem a büntetlen életre Pál apostol írja,legyetek szentek meg az életben,mert én az vagyok...(lehet Péter mondta)
..
Törekedhetsz rá, ez nem zárja ki, hogy legyenek hibáid. De gondolom, azokat nem számítod bele, te csak jó lehetsz.
Hibátlan férfi igénytelen nőket keres.
Igen van persze,még olyan is amikor a vallastalan teszi a szépet még jót minek,de az is "álszentség"
Gondolom esetleg vmit várva
Érdemes "produkciója"után.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!