Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Online társkeresés, hol?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Online társkeresés, hol?

Figyelt kérdés

Üdv!

Kicsit kezdem unni magam, fél éve egyedül vagyok, gondoltam regelek valami online társkeresőre... Tinder meg a hasonlóak kilőve, nem vagyok egy kifejezetten jóképű gyerek, szóval a "kép alapján eldöntöm, hogy írhatsz e nekem" sztori nem játszik sajnos.

Olyat keresek amelyik mindenképpen fizetős, az ingyen maguk egóját növelni kívánó nőket látni sem akarok.

Elittársba futok bele állandóan, de ezeknek a kamu, cikkeknek álcázott hirdetéseknek nem hiszek (kéne?).

Bármi javaslat?

31F

ui: kicsit visszanéztem a kérdéseket, és látom, 10-ből 9 esetben megy a rinya, mert valaki alacsony/kövér/csóró/anyuval lakik/iskolázatlan/nincs önbizalma/stb. Szóval az olyan válaszokra nem vagyok kíváncsi, hogy "ha nem vagy jóképű úgyse lesz nőd, ne is próbálkozz!" Köszi!

2020. szept. 4. 23:48
 1/7 anonim ***** válasza:
2020. szept. 4. 23:54
 2/7 A kérdező kommentje:
#1 wáó, ez nagyon király, köszi az ötletet!
2020. szept. 4. 23:58
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
Olyan társkereső nincs, ahol akkor is méltatnának válaszra a nők, ha nem nézel ki tökéletesen.
2020. szept. 5. 08:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Tapasztalataim szerint viszonylag normális fizetős társkereső a randivonal.hu és a parom.hu, azonban sajnos ezeken is lehet ingyenesen regisztrálni (csak levelet nem lehet előfizetés nélkül küldeni). Így aztán vannak ezeken is olyan nők, akik csak szórakoznak. Viszont előny, hogy ezeknél nem muszáj képet feltölteni a regisztrációhoz, illetve a Randivonalon a képet lehet titkosítani. De arra számíts, hogy egy nő nem fog hosszabb levelezésbe bocsátkozni veled addig, amíg képet nem küldesz magadról. Ezért tanácsos már az első, kezdeményező levélhez csatolmányban képet küldeni, hogy a válaszadások esélyét megnöveld. Ez kivétel nélkül minden internetes társkeresőre igaz. Gondolom, te sem szívesen töltenéd az idődet egy olyan nővel való levelezéssel, akinek a külsejéről, arcáról fogalmad sincs. Sajnos ha nem vagy túl jóképű férfi, akkor arra számíthatsz, hogy átlagosan 10 kezdeményező levelet kell megírnod, hogy egyvalaki pozitívan válaszoljon. Ezt saját tapasztalatból mondom.
2020. szept. 5. 09:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha 30-35 alatti nők a célpont, akkor a parom.hu felejtős. Ebben a korosztályban 5X annyi a regisztrált férfi, mint a nő. Alig van fent 1-2 nő, aki normálisnak tűnik és használja is az oldalt. El sem olvassák az üzeneteket. Óriásit csalódtam benne.

A randivonal jobb, ott még van valamennyi élet.

2020. szept. 5. 10:26
 6/7 A kérdező kommentje:

#4 #5 Köszönöm!

[Egyébként töltenék fel magamról képet, annyira rusnya azért nem vagyok :D]

2020. szept. 5. 18:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Ahhoz, hogy komolyabb sikered legyen címlapfotó/férfi modell színvonalú képekre van szükség.

Nem vicc, próbáltam. Ilyen estben van, hogy maguktól írnak a nők.

Ha ilyen háztáji, családi albumba való fotót raksz ki, akkor 10 elküldött üzenetből 1-re jön majd válasz és abba az lesz írva, hogy "ne haragudj, nem egymást keressük".

Lehet lepontozni, de ez a tapasztalatom.

2020. szept. 6. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!