Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Online társkeresés, hol?
Üdv!
Kicsit kezdem unni magam, fél éve egyedül vagyok, gondoltam regelek valami online társkeresőre... Tinder meg a hasonlóak kilőve, nem vagyok egy kifejezetten jóképű gyerek, szóval a "kép alapján eldöntöm, hogy írhatsz e nekem" sztori nem játszik sajnos.
Olyat keresek amelyik mindenképpen fizetős, az ingyen maguk egóját növelni kívánó nőket látni sem akarok.
Elittársba futok bele állandóan, de ezeknek a kamu, cikkeknek álcázott hirdetéseknek nem hiszek (kéne?).
Bármi javaslat?
31F
ui: kicsit visszanéztem a kérdéseket, és látom, 10-ből 9 esetben megy a rinya, mert valaki alacsony/kövér/csóró/anyuval lakik/iskolázatlan/nincs önbizalma/stb. Szóval az olyan válaszokra nem vagyok kíváncsi, hogy "ha nem vagy jóképű úgyse lesz nőd, ne is próbálkozz!" Köszi!
Ha 30-35 alatti nők a célpont, akkor a parom.hu felejtős. Ebben a korosztályban 5X annyi a regisztrált férfi, mint a nő. Alig van fent 1-2 nő, aki normálisnak tűnik és használja is az oldalt. El sem olvassák az üzeneteket. Óriásit csalódtam benne.
A randivonal jobb, ott még van valamennyi élet.
#4 #5 Köszönöm!
[Egyébként töltenék fel magamról képet, annyira rusnya azért nem vagyok :D]
Ahhoz, hogy komolyabb sikered legyen címlapfotó/férfi modell színvonalú képekre van szükség.
Nem vicc, próbáltam. Ilyen estben van, hogy maguktól írnak a nők.
Ha ilyen háztáji, családi albumba való fotót raksz ki, akkor 10 elküldött üzenetből 1-re jön majd válasz és abba az lesz írva, hogy "ne haragudj, nem egymást keressük".
Lehet lepontozni, de ez a tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!