Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérdezzem meg Tinderen a lányoktól, hogy lefeküdnének-e velem?
Van kb 110 párom akire még nem írtam rá, akik tényleg megtetszenek náluk próbálok valami kreatív szöveggel nyitni de már belefáradtam hogy azokból sem lesz semmi a végén. Beleölök egy csomó időt a beszélgetésbe, és végül mindig eltűnnek... (gondolom jön valaki épp jobb)
Mivel se időm, se energiám, se kedvem nincs az összesre ráírni valami kreatív szöveggel és erőlködni a beszélgetéssel, ezért gondoltam, hogy a maradék párjaimra (ha már megvannak kárba ne menjen) valami célratörőbb szöveggel fogok ráírni, de valami többre gondoltam egy "Szia, szex?"-nél.
Valakinek van valami ötletesebb szövege?
Ha a 100-ból 1 összejön már azzal is valamit legalább elértem, a semminél több. (Ahol jelenleg vagyok)
23/F ..
#3 170cm magasságommal és vézna alkatommal nem mondanám, hogy annyira jók azok a lapok :D
Pár előnyős fotóval nem nagy durranás összekaparni néhány párt... az hogy a fele vissza se ír, az más téma
Ja bocs, elfelejtettem hogy itt mindenki egyedül fenntart egy albérletet/saját lakása van 23 évesen :D
Látom érted a szarkazmust
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!