Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, összejönnétek egy olyan rákos nővel, akinek max 1-2 éve van hátra?

Figyelt kérdés
2020. aug. 31. 10:18
A kérdező szavazást indított:
Igen, legyen egy pár jó hónapja velem a végére.
Nem, még a végén koszorút is vennem kéne.
14 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nemtől függetlenül is kérdezhetnéd. Nő vagyok, és ha biztosan tudnám,hogy ennyire rövid ideje van hátra nem jönnék Vele össze. Viszont valahogy elkerülném azt,hogy ezzel megbántsam,romboljam a lelkivilágát. Esetleg felajánlanám,hogy amennyiben tudok Neki bármiben segíteni szóljon, esetleg egy beszélgetésre is gondolván. Nem hinném,hogy igényli, de ezzel elkerülöd a totális visszautasítást.

Viszont láttam én már olyan daganatos beteget akinek rövid időt "jósoltak", és nem így lett. Ahogy azt sem tudjuk kire milyen betegség vár.

De itt, ebben az adott helyzetben, ennek ismeretében, nem kell mártíromkodni.

2020. aug. 31. 10:27
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert ez nem így működik.
2020. aug. 31. 10:27
 3/18 anonim ***** válasza:
92%
Milyen morbid kerdes ez? Neked ez vicces, hulyegyerek? Meg jo, h kezdodik a suli.
2020. aug. 31. 10:38
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Az élet produkálhat ilyet, nem törvényszerű,hogy kitaláció.
2020. aug. 31. 10:40
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Leírnád hány éves lenne a nő?
2020. aug. 31. 10:41
 6/18 anonim ***** válasza:
39%
Örökölnék utána?
2020. aug. 31. 10:49
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2020. aug. 31. 11:23
 8/18 anonim ***** válasza:
72%
Remélem, nem kerülök olyan helyzetbe, hogy erre a kérdésre élesben kelljen válaszolnom. Hogy őszinte legyek nagyon nem valószínű. És ha eltitkolná előlem, addig, amíg belé nem szeretek, iszonyatosan dühös lennék rá, hogy becsapott, mert ez azért olyan dolog, amit jogom van tudni, hisz engem is érinthet. Persze ha csak egy kis kalandra, szexre vágyik ő is és én is, csak erről van szó, akkor simán, de hogy haláláig vele legyek úgy, hogy már ilyen helyzetben jövünk össze, hát nem.
2020. aug. 31. 11:59
 9/18 anonim ***** válasza:

Azt sosem lehet tudni hogy mennyi van hátra...

Ha boldoggá tudnám tenni, akkor igen összejönnék vele.

2020. aug. 31. 12:49
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen mert tudnék rajta segiteni, kivéve ha beletörődött és elutasit mindent
2020. aug. 31. 12:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!