Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért törvényszerű, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért törvényszerű, hogy a fiatalok szakítanak?

Figyelt kérdés

3.5 éve vagyunk együtt a párommal, 1 éve együtt is élünk és azon kívül, hogy az anyjával nem mindig értek egyet nem szoktunk vitázni.

21 évesen jöttünk össze, úgy érzem neki nagyon komolyak a szándékai ahogy nekem is. Volt már hosszútávú kapcsolata mindkettőnknek

Mégis többen mondják, hogy ne éljem bele magam úgysem fog sokáig tartani mert fiatalon jöttünk össze.

Ez miért törvényszerű?

2020. aug. 28. 08:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Hülyeség, valószínűleg azért mondják, mert az számít nekik az "életnek", ha hányásig isszák magukat és random emberekkel fekszenek le minden hétvégén, és azt hiszik, ha jön a kapcsolat, akkor ennek aztán vége, jön az unalom.

Egyáltalán nem vagy már olyan hűű de fiatal a kapcsolathoz, én 18 voltam mikor megismertem a párom, azóta is együtt vagyunk, sosem volt gondunk ebből. Együtt is ugyanúgy csinálunk mindent mint korábban, bulizunk, szórakozunk, barátkozunk, másra pedig egyáltalán nem vágyott egyikünk se soha.

A tiniknél azért lehet más, mert más életszakaszban más-más társasága lesz az embernek, változunk, változik a párunk is, előfordul hogy akivel jól kijöttél 13 évesen, azzal beszélgetni sem tudnál már 21 évesen. Mennyi barátot vesztettem el így! Aki a legjobb barátom volt 16 évesen, azzal most nem is beszélek...

Tehát a párkapcsolatban is változhatnak az elvárásaid, a te saját személyiséged sem teljesen kiforrott még tiniként, szóval ez sok változást hozhat, és vagy egy irányba fejlődsz a pároddal, vagy nem. Idővel kinőhetitek egymást. De 21 évesen már azért nem vagytok gyerekek, nem hiszem hogy olyan éles fordulás következne, amit ne lehetne megoldani.

2020. aug. 28. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!