Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Törvényszerű, hogy a srácnak kell először randira hívnia a lányt?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 28. 16:52
1/17 anonim 

válasza:

Törvény nincs erre, illem viszont van.
2/17 anonim 

válasza:

Sok pasi negatívan áll ahhoz ha a nő megy oda hozzájuk randit kérni.
3/17 anonim 

válasza:

Igen, az elmulasztásáért 1 év börtön jár néger cellatárssal.
4/17 anonim 

válasza:

Nem, nem törvényszerű. Egy okos nő lehetőséget teremt, hogy a férfi hívhassa el.
Vagy a másik lehetőség, hogy olyan ürüggyel hívja el, ami nem egyértelműen randi (de még az is lehet belőle).
5/17 anonim 

válasza:

Én azért szeretem megvárni, amíg a férfi lép :)
6/17 anonim 

válasza:

Nem, de ha nem hívod el a lányt, megteszi más.
7/17 A kérdező kommentje:
Én vagyok a lány jelen helyzetben.
2016. ápr. 28. 17:17
8/17 anonim 

válasza:

Nem,egyáltalán nem.
De persze nyugodtan hárítsatok csak mindent a férfiakra,gratulálok...
Egy nő nem kezdeményez,nem csinál lassan semmit igazából,csak várja a legjóképűbb,pénzesebb,izmosabb valakit,aki bohócként szórakoztassa,vigye őt száz helyre,sosem lehet szomorú,vagy lehet bármi baja,mert az nem férfias....
Nos szerintem ez szánalom a köbön...
24/F
9/17 anonim 

válasza:

Persze, hogy nem. De nekem nem menne, olyan minta én nyomulnék. Jobban szeretem a klasszikus felállást.
10/17 anonim 

válasza:

Nem törvényszerű, csak így illik.
Sok pasi önbecsülését sérti, ha fordítva történnek a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!