Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Törvényszerű, hogy a srácnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Törvényszerű, hogy a srácnak kell először randira hívnia a lányt?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 28. 16:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
83%

A 4-es válaszolóval teljesen egyet értek!

Plusz én nem szeretem a nyomulós lányokat..Lehet hogy nem olyan a lány, de én kapásból azt hinném. És ebből meg arra következtetnék, hogy velem párhuzamosan több sráccal is ezt csinálja.....

Egyébként meg egy srác legyen már annyira tökös, hogy ő hívja el a lányt....

2016. ápr. 28. 17:32
 12/17 anonim ***** válasza:
85%

Ez úgy szokott működni, hogy akit te, mint lány, kiszemelsz magadnak, ő általában sosem fog elhívni randira, vagy nagyon nagyon sok idő múlva, amire te már beleőszülsz. Ilyenkor jön az, hogy azok közül választasz, akik téged hívnak el, ezekből jön a mézes hetek/hónapok aztán a veszekedés/szakítás mert mégsem illetek össze.

Teremts helyzetet hogy elhívjon, akkor talán tartósabb lesz a kapcsolat azzal a személlyel akit te is színpatikusnak találsz eleinte már, nem pedig azzal akibe " beleszeretsz" de csak azért, mert megszokod a jelenlétét magad mellett.

2016. ápr. 28. 17:38
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem törvényszerű Az meg hogy ki mit gondol róla ha a lány hívja el a fiút változó. Szerintem valódi jelentősége nincs annak hogy ki teszi meg abban az esetben ha kölcsönös vonzalom áll fent.
2016. ápr. 28. 17:48
 14/17 anonim ***** válasza:
59%
8-asnak üzenem... Szar lehet :Dd
2016. ápr. 28. 18:31
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem törvényszerű, de én meg szoktam várni. Illetve eddig három esetben szorgalmaztam én a találkozást, és egyikből sem lett semmi. Illetve de, az egyik férfivel mintegy három év múlva találkoztam személyesen, de akkor már ő hívott el randira.
2016. ápr. 28. 19:22
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem törvényszerű, szerintem az is befolyásolja, hogy milyen természetű emberekről van szó. Férfiból is többféle van. Van olyan, aki szeret választani (vagy legalábbis azt hinni, hogy ő választott) és azért megtenni a szükséges lépéseket. Náluk nem tanácsos lépni, ha nem hívott még el, valószínűleg oka volt rá. De vannak szégyenlősebbek/tapasztalatlanabbak is, akikre hiába vársz, hogy elhívjanak, valószínűleg ez sosem fog megtörténni. Pedig lehet, hogy tök szívesen találkozna veled. Ha te történetesen ezt a típust nézted ki, akkor nem árt, ha megpróbálod a kezedbe venni a dolgokat. De én akkor sem egy direkt randira hívást javasolnék, hanem megpróbálnám meghagyni azt az örömöt neki, mintha mégis az ő döntése lenne.
2016. ápr. 28. 20:28
 17/17 anonim ***** válasza:

Miert lenne torvenyszeru?

Ha szeretnel valamit egy sractol, es o lathatoan nem lep (akarmi miatt, lehet, hogy alapbol nem sikerult felkeltened az erdeklodeset, lehet, higy sikerult, csak felenk, stb), akkor ket valasztasod maradt: hagyni a manoba, vagy tenni erte.

Az elso eset a kenyelmesebb, a masodiknal meg van eselye, hogy akar valami kehet is belole.

2016. ápr. 30. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!