Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Törvényszerű, hogy a srácnak kell először randira hívnia a lányt?

A 4-es válaszolóval teljesen egyet értek!
Plusz én nem szeretem a nyomulós lányokat..Lehet hogy nem olyan a lány, de én kapásból azt hinném. És ebből meg arra következtetnék, hogy velem párhuzamosan több sráccal is ezt csinálja.....
Egyébként meg egy srác legyen már annyira tökös, hogy ő hívja el a lányt....

Ez úgy szokott működni, hogy akit te, mint lány, kiszemelsz magadnak, ő általában sosem fog elhívni randira, vagy nagyon nagyon sok idő múlva, amire te már beleőszülsz. Ilyenkor jön az, hogy azok közül választasz, akik téged hívnak el, ezekből jön a mézes hetek/hónapok aztán a veszekedés/szakítás mert mégsem illetek össze.
Teremts helyzetet hogy elhívjon, akkor talán tartósabb lesz a kapcsolat azzal a személlyel akit te is színpatikusnak találsz eleinte már, nem pedig azzal akibe " beleszeretsz" de csak azért, mert megszokod a jelenlétét magad mellett.

Miert lenne torvenyszeru?
Ha szeretnel valamit egy sractol, es o lathatoan nem lep (akarmi miatt, lehet, hogy alapbol nem sikerult felkeltened az erdeklodeset, lehet, higy sikerult, csak felenk, stb), akkor ket valasztasod maradt: hagyni a manoba, vagy tenni erte.
Az elso eset a kenyelmesebb, a masodiknal meg van eselye, hogy akar valami kehet is belole.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!