Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért törvényszerű, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért törvényszerű, hogy a fiatalok szakítanak?

Figyelt kérdés

3.5 éve vagyunk együtt a párommal, 1 éve együtt is élünk és azon kívül, hogy az anyjával nem mindig értek egyet nem szoktunk vitázni.

21 évesen jöttünk össze, úgy érzem neki nagyon komolyak a szándékai ahogy nekem is. Volt már hosszútávú kapcsolata mindkettőnknek

Mégis többen mondják, hogy ne éljem bele magam úgysem fog sokáig tartani mert fiatalon jöttünk össze.

Ez miért törvényszerű?

2020. aug. 28. 08:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem a 21 éves már nem annyira fiatal egy kapcsolathoz, sok ember van, aki annyi idősen találja meg a házastársát.

Viszont akik 16-17 évesen jönnek össze, általában tényleg szétmennek. Ennek oka, hogy a gyereknek még nincs kiforrott személyisége, és később gyakran kiderül, hogy nem azonosak a célok.

2020. aug. 28. 08:22
 2/11 anonim ***** válasza:
17%

Te már nem vagy fiatal, így ez rád már nem vonatkozik.

19 voltam, amikor megtaláltam a most már házastársamat.

2020. aug. 28. 08:28
 3/11 anonim ***** válasza:
19%

"3.5 éve vagyunk együtt a párommal, 1 éve együtt is élünk..."

"21 évesen jöttünk össze, úgy érzem neki nagyon komolyak a szándékai ahogy nekem is. Volt már hosszútávú kapcsolata mindkettőnknek"

He?

Nem is éltetek még! Ezért fogtok szétmenni.

2020. aug. 28. 08:42
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Párom 21 , én pedig 19

éves voltam, amikor összejöttünk. Hatalmas szerelemmel szerettük egymást , fél év után már össze is költöztünk . 6,5 évet voltunk együtt , mikor kijelentette, hogy ő bulizni akar , ismerkedni és szórakozni . Nem akar megcsalni, ezért inkább szakítsunk. Mindneki más beállítottságú , de az tény , hogy a mai világban a legtöbb kapcsolat , ami fiatalon alakul, nem egy életre szól ...

2020. aug. 28. 08:50
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

A férjem 20 volt, én 21, mikor összejöttünk. 11 év telt el, összeházasodtunk, született 2 gyerekünk, köszönjük, jól vagyunk, a kapcsolatunk nagyon jó, szeretjük és kívánjuk egymást azóta is, egyikünknek sem azon jár az esze, hogy mással vajon milyen dugni. Nem mindenkinek ez határozza meg ugyanis az életét.

Ez teljesen habitus kérdése, a húgom pl. maga mondta, hogy ő biztos nem tudta volna ennyi idősen így lekötni magát, és neki kellett, hogy éljen, míg 26 évesen összejött a férjével. Nekem meg teljesen jó volt ez így. Mondjuk nem malmoztunk otthon onnantól kezdve, hogy összejöttünk, fesztiválokra, koncertekre jártunk, buliztunk, aktívan járkáltunk el a barátainkkal. Nekünk inkább ezt jelentette a kiélés, nem az, hogy x számú emberrel mindenképpen keféljünk. Kiélni magatokat együtt is lehet.

2020. aug. 28. 09:06
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem kötelező, hogy szétváltok, csak jellemző.

Huszonévesen még nagyon sokat változik az ember, pontosabban 30 éves koráig, férfiak esetén 32-34, amíg tényleg megkomolyodik, kialakul a személyisége. Ez idő alatt könnyen lehet, hogy eltérő irányban változtok, amit nem tudtok kezelni.

2020. aug. 28. 09:12
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
5-ös vagyok, azt hozzátenném, hogy a 6-osnak igaza van: részben szerencse kérdése, hogy egy irányba változtok-e a húszas éveitekben, mert akkor még tényleg sokat formálódik a személyiség. Nekünk ilyen szempontból szerencsénk volt, mert egyfele változtunk, de ismerek több olyan egykori párt is, akik azért szakítottak sok (5-6-7 vagy még több) év után, mert egyszerűen elmentek egymás mellett az évek során, mások lettek.
2020. aug. 28. 09:27
 8/11 anonim ***** válasza:
28%
Nem törvényszerű. Ha a lány elég értelmes, a fiú pedig elég jóképű, akkor nem szakítanak.
2020. aug. 28. 09:29
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Mit jelent "élni"? Bulizni, beb*@szni, hajnalig fent lenni, délben kelni, drogozni, cigizni, állandóan a barátokkal lenni, utazgatni, össze-vissza kefélni random emberekkel?
2020. aug. 28. 10:12
 10/11 anonim ***** válasza:
Mert "fiatalok vagytok még" meg "előttetek az élet". De nem tudom, milyen indíttatásból mond ilyet valaki annak, aki komoly kapcsolatban él egy ideje. Ezeket akkor szokták mondani, ha épp most ért véget egy kapcsolatod, vagy azon aggódsz, hogy sosem találod meg a társad. De hogy ebben a helyzetben... Miért jó mindennek a végét látni?
2020. aug. 28. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!