Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után mennyi idővel kezdtetek el újra randizni?
Hogy illik? 1-2 hónap?
Nagyon friss 1-2 hetes szakítás után randevúzni? Érdemes?
Attól függ nő/férfi vagy és hogy mennyi idős vagy, és hogy akarod a jövődet.
1-esnek nincs feltétlenül igaza.
Kapcsolattól függhet esetleg, ha már mindketten kiégtetek és igazából csak megszokásból voltatok együtt, de rég lezártátok. Vagy ha olyan rövid ideig jártatok, hogy nem beszélhetünk kialakult kötelékről, pl. 2 hét alatt vége is lett.
Alapjáraton azért kell egy jókora idő míg túl leszel a másikon, általában ez olyan 1-másfél év körül szokott lenni. Nyilván valamikor több, valamikor kevesebb, pl. attól is függően hogy ki szakított és milyen volt az elválás, de ezt egy egészséges mércének mondanám - van idő az emlékeket "eltenni", hogy az érzelmek és a kötelékek semlegessé váljanak, lehet reflektálni a történtekre, a kapcsolatra és fejleszteni magad.
Persze sokakat ez nem érdekel, ami után jön a temérdek lelki probléma és siránkozás, hogy az új kapcsolat se működik. Nem beszélve arról, hogy ennyire rövid idő után az új partnerrel szemben is elég nagy tiszteletlenség amit csinálsz, hisz csak egy pótlék.
5 éves kapcsolatomnak lett vége, első szerelem, házasság, gyerekkel végződött, szakítás részemről nyugis volt.
Felejtőnek hülyeség összejönni bárkivel is? Persze ha jól működik lehetne több, csak talán több idő kell az ismerkedős részre nem tudom az ilyent általában mennyire tolerálják?
Tanácsokat szívesen várok.
És köszönöm az eddigi válaszokat, ment a zöld.
7 *Hát ha a másik fél komolyan gondolja, akkor osszetudod őt törni.
Ha a férfiak komolyan gondolják egy adott nővel azt el sem engedik.
Elsővel értek egyet. Szintén egy váláson vagyok túl, kb. 1 évvel utána éreztem, hogy tudnék már randizni és egyáltalán esélyt adni valakinek, hogy megpróbáljon közel kerülni hozzám.
1,5 év telt el és még nem ismerkedtem meg senkivel, de nem siettetem a dolgot. Élem az életem, aztán majd lesz valami.
33N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!