Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek errol?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek errol? Kifejtem lent

Figyelt kérdés

Lany vagyok, szőke a hajam, a szobám rózsaszín színű, fehér plafon, fehér agy baldachinnel , rózsaszín szőnyeg, barna szekrény, fehér asztal es fehér tv asztal van benne es kristalycsillar.

Nos a barátnőm szerint az ilyen csajokat szoktak csak megdug.ni a pasik stb

Egyaltalan nem vagyok konnyuveru, egy baratom volt csak eddig, empatikus vagyok, nem akarom fenyezni magam de nagyon szeretek segiteni embereken, baratkozos vagyok es egyaltalan nem vagyok egoista sem, laza típusnak mondanám magam aki szeret viccelődni.

Szerintem hülyeség amit mondott mert ez az egesz a masik személyiségen múlik, nem?Nem pedig egy szobán es hajszinen szerintem

Azert ilyen a szobám mert a kedvenc színem a fehér es a rózsaszín. 😄

Ne haragudjatok csak olyan váratlanul ert, hogy muszaj megkérdeznem ki mit gondol errol. Elore is koszonom a válaszokat 😊❤️

2020. aug. 23. 20:57
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Rettenetesen buta a barátnőd és te is, hogy ez a dolog most nem hagy téged nyugodni.
2020. aug. 23. 21:00
 2/9 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, csak nem számítottam erre tőle 😔
2020. aug. 23. 21:01
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy pasi sem az alapján ismerkedik, hogy milyen a csaj szobája :D

Amúgy nincs semmi rossz benne. Gondolom cuki, csajos vagy, ami sok pasinak bejön. Nekem valószínűleg bejönne a szobád.

2020. aug. 23. 22:36
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen, elegge lányos vagyok, koszonom a valaszodat 😄😊
2020. aug. 23. 22:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a szobád alapján inkább ilyen cuki lánynak tűnsz. Amúgy az ilyenek valóban nem azon múlnak, hogy milyen színű a hajad meg milyen a szobád. Főleg viselkedés, esetleg öltözködés alapján.
2020. aug. 24. 09:29
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem semmi összefüggés nincs 😅 egyrészt, ahogy fentebb írták, nem a szobáddal kezdődik az ismerkedés.

Másrészt, ugyan nekem vöröses-barnás a hajam, viszont a szobám kb ugyanilyen: csak rózsaszín (ez a világosabb puderes szín) és fehér. Az ágyneműm is fehér rózsaszín apró virágokkal még 23 évesen is.

Amúgy pedig főleg feketét, fehéret, barnát és rózsaszín ruhákat hordok, mert ez megy a bőröm színéhez és a pirosat, narancsot, zöldet pedig nem szeretem. Az esetek 95%-ban szoknyát vagy ruhát hordok. Ezzel szemben 2 hosszabb kapcsolatom volt (1,5 és 3 év) és egyszer vertek át, de az tökmindegy lett volna, hogy milyen ruhát hordok. Szóval nyugi csajszi, nem a színeken múlik, vagy azon, hogy lányos/nőies lány vagy vagy sem. A sportos vagy fiúsabban öltözködős, szobával rendelkező nőket is ugyanakkora eséllyel csapja be egy pasi, mint minket.

Komolyan, aki 2020-ban még hajszín alapján dönt, hogy könnyűvérű valaki, na ott gondok vannak.

2020. aug. 25. 18:44
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Hm...ez biztos hogy barátnő?

Tudod lehet ezt közölni másképp is. De ebben inkább ilyen beléd rúgok, mert idegesít benned valami sztori lesz.

Lehet hogy bejössz annak a fickónak, aki neki tetszik...

2020. aug. 25. 22:31
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Figyu ez az a kategória, mint a van akváriumod? Nincs. Akkor b.zi vagy. Nekem fiúként kedvenc színem a rózsaszín és a lila akkor engem is szeretnek megd.gni? Igazad van az ilyen dolgok azon múlnak, hogy milyen a személyiséged, itt nem ez a kérdés. Itt az a kérdés, hogy szükséged van e ilyen balf.szokra az életedben.
2020. aug. 25. 23:35
 9/9 anonim ***** válasza:
A barátnőd nagyon kedves :D ne hallgass rá.
2020. aug. 25. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!