Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szerettek találkozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerettek találkozni valakivel, akit online ismertetek meg?

Figyelt kérdés

inkább chateltek mondjuk hetekig, aztán találkoztok mikor kellően megbíztok benne, vagy 1-2 nap chatelés után bele is ugrotok a taliba?

én egy elég kis városban élek és nem is járok el bulizni, stb ahol ismerkedni tudnék, így sajnos mindig az online forma marad. tinder, insta, stb. alapvetően sokat szorongok ha találkoznom kell valakivel, pláne, ha online ismertem meg. félek, hogy más vagyok mint képen, csalódás leszek, nem tudom magam adni mert izgulok stb.

ti hogy vagytok ezzel?

2020. aug. 22. 13:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Először csak chat,videohívás,aztán személyes randi.
2020. aug. 22. 13:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én max. egy héten belül szeretek megejteni a személyes találkozást, de volt, hogy chateltünk fél órát, és három óra múlva taliztunk, annyira jót dumáltunk. Nekem semmi kedvem hetekig húzni az időt, amikor úgyis személyesen dől el minden. A legfontosabb dolgokat viszont letudom chaten, tali előtt, hogy ne pazaroljuk egymás idejét (pl. dohányzik-e, vannak-e rasszista nézetei, stb.)
2020. aug. 22. 13:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én három nap intenzív chatelés után nagyon lefáradok/beleunok, szóval én egy-ket este beszélgetés, kepcsere/videohívas után szeretek megbeszélni egy közeli időpontot talira. Szerintem ez nem rétestészta, hogy húzzuk nyúzzuk.
2020. aug. 22. 14:22
 4/5 anonim válasza:

"találkoztok mikor kellően megbíztok benne"

De drága vagy!

Ez a megfogalmazás azért így, ebben a formában elég borzasztó :DD

Nem igazán lehet megbízni egy idegenben, de nem is kell. Én speciel hülyeségnek gondolom azt a felfogást, hogy x idő eltelte után már azon a szinten vagyok hogy azt mondhassam egy idegenre hogy ok akkor menjünk oda ahol csak kettesben lehetünk mert minden rendben vele. Szerinted meddig tart pl 1 hónapig színészkedni hogy elvarázsoljon? Marha egyszerű annak aki konyít a dologhoz :D Ő utána szépen lazán belelöttyint az italodba valamit aztán neked annyi. Tegyük fel hogy egy kihalt helyen találkozom egy idegennel. Ezt utóbbit ha hangoztatnám, tuti azt mondanák te nem vagy százas, holott aki úgy megy el dugni hogy előtte 1 órával ismerte meg a másikat, az semmivel sem másabb. Ez viszont meg tök okésnak számít. Szóval itt nem az idő a lényeg, hanem az, hogy mifélét fogsz ki.

2020. aug. 23. 15:55
 5/5 anonim válasza:
De hogy a kérdésed is meg legyen válaszolva kb 1 év. De most ez egy erőltetett válasz volt, mert ha nsgyon őszintének kellene lennem azt mondanám soha mivel nem randizom netről. Részben ez a bizalom is, itt azért rengeteg a beteg elme. Másrészt meg valami eredetit szeretnék, pl autós kocc :D Nyilván nem totálkárra, csak egy enyhe karc kell, így még alibid is lesz mivel ráírni a másikra.
2020. aug. 23. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!