Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért verik át az emert a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért verik át az emert a nők randival?

Figyelt kérdés
1 hete készülök randira egy nővelbeszélgettünk sokat messengeren lelkileg is mellette voltam felvidítottam meg minden ő küldte a szelfiket meg írta ő is,hogy nagyon várja a találkozót meg ilyenek. Most meg egésznap be se lépett messengerre vagy csak ugye nekem csinàlta úgy ,hogy nelássam ha feljön. Ma estefelé lenne a randi de az időpontot tegnap óta csak igérgeti. Miért csinálják ezt az emberrel,én tartom a szavamat de ő meg nem.

2020. aug. 22. 13:30
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Ez egy ilyen emberi dolog, mindkét nemre jellemző. Ne érezd magad rosszul emiatt jobban, mint kellene. Sok ilyen lesz még és hidd el csak ma is rengeteg másik nő és férfi is átéli ezt a világban. Ez már hozzátartozik az élethez.
2020. aug. 22. 13:32
 2/7 Noren1989 ***** válasza:
95%
Sz-rjad le, bàtya. Ne nézegesd àllandóan, gyere gyk-ra bulizni!!!
2020. aug. 22. 13:40
 3/7 anonim ***** válasza:
26%
Meg is érdemlitek
2020. aug. 22. 14:01
 4/7 anonim ***** válasza:
76%

Sajnos ez az élettel jár, és szépen lassan rájössz, hogy milyen kévés a szavahihető önmagával harmóniában elő ember. :( De örülök, hogy te tartottad volna magad a megbeszéltekhez. Ez ne tántorítson el, vagyunk még egy páran... Remélem a csajszit letiltottad, én biztos nem adnék újabb lehetőséget, ez a legnagyobb bunkóság, tiszteletlenség, amit ne vegyél egy pillanatig sem magadra, ilyen a személyisége,majd valahol koppanó fog, aztán hátha belátja....

N

2020. aug. 24. 22:55
 5/7 A kérdező kommentje:

4/

Szerintem már koppanón van lelkileg jó pár téren így utólag kiderülve.

Igen én tartom a szavam ha megbeszélünk valamit.Mindenhol olvasom,hogy az emberek keresgélnek de mikor oda kerül a sor,hogy találkozó akkor bocs a kifejezésért de csak a pofájuk jár vagy mint itt is elhallgat,kifogásokat talál meg ilyesmi.

2020. aug. 24. 23:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, egyébként sajnos ez így van, és nem csak "ebben témában", hanem nagyon sok helyen, ahol nem köti a másikat semmi "papir". Régen azért ez nem így volt, lehetett adni az ember szavára... Pont ma este kellett lemondanom egy holnapi programot egy váratlan helyzet miatt, pont ezzel a kérdéssel nyugtattam magam :D (ritka és utalom az ilyen helyzeteket), hogy legalább szólok, nem hitegetek, hanem másik időpontot próbálok megbeszélni... Nyilván ez nem randi.... De az a minimum szerintem, hogy tisztességesen jelezve van, hogy nem tud megjelenni adott idopontra, sokan erre sem veszik a "faradtsagot", ha valami nem úgy jön ossze... Sajnálom, hogy ez így működik. :(
2020. aug. 25. 00:55
 7/7 A kérdező kommentje:

6/

Igen,furák lettek az emberek,ez a mai világ kiül mindent belőlük.

2020. aug. 25. 02:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!