Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Téli randivacsorára hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Téli randivacsorára hogy öltöztök lányok?

Figyelt kérdés

Linkeljetek fotót nem tudom mibe menjek hogy elegáns legyen de ne is fázzak. (Igen most van lefixálva a téli vacsi ne kössetek bele)

Elegáns étterembe visz egy kifinomult ember. Nem nézhetek ki átlagosan. Kabátosat is fotózzatok és éttermit is hogy bent mibe legyek. Köszönöm.

2019. aug. 5. 17:56
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
Ha magadtól nem megy, ne csináld. Ne az internet öltöztessen már fel. Mekkora parasztgyerek vagy.
2019. aug. 5. 18:00
 2/5 anonim ***** válasza:
74%
A randiig elválik kétszer vagy mivan?😂😂😂😂😂😂 Nézzél ribik luxulkivitelbent aztán ötletelj!
2019. aug. 5. 18:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Béleltebb szövetkabát, egy csinos elegáns ruha, ha fázós vagy akkor harisnya és hosszú csizma. Én rohadt fázós vagyok de a lábam sosem fázik szóval ugyan úgy elmegyek szoknyában télen is. Ha vacsorázni mentek akkor meg annyira mindegy, bent úgy is meleg lesz. 5 percet meg kibírsz a hidegben szoknyában is. Veszel egy sima egy színű szükebb ruhát, ha nem akarsz átlagosan kinézni akkor mondjuk pirosat és ennyi. Hozzá meg egy magassarkú csizma.

Képet nem fogok linkelni mert akinek ennyire nem megy a dolog annak nem segít a kép se, szerintem viszonylag könnyű elképzelni.

2019. aug. 5. 18:20
 4/5 anonim ***** válasza:
34%
Én egyszerű fekete, térdig érő ruhában mennék, karcsúsított fazonúban. Kabát pedig egy világosbarna lóden lenne, a miheztartás végett, hogy tudja ki a főnök.
2019. aug. 5. 18:26
 5/5 anonim ***** válasza:

[link]

Nude vagy piros magassarkúval és harisnyával. Az étteremben meleg lesz. Egy szép ékszer, ami nem túl harsány.

Kabát: csak más színben

[link]

2019. aug. 5. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!