Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyes férfiak miért hitegetik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes férfiak miért hitegetik a nőket? Személyesen miért mond igent, ha aztán meg nem keres?

Figyelt kérdés

Megbeszéltük egy sráccal, hogy találkozunk és majd keressük egymást, ami az én ötletem volt. De azóta te se írt egy mukkor se, pedig igen mondott.

Most eléggé ki vagyok akadva, miért jó hitegetni a másikat?? Ha nem akart velem találkozni, miért nem mondta meg, vagy ha akkor gyáva volt, akkor utolag írásban?

2020. aug. 22. 12:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez egy elég gyakori emberi viselkedés lett - ráadásul mindkét nem sajátja - és ne keress mögötte logikát. Ami még fontosabb, ne érezd magad rosszul emiatt, az ilyen ember nem érdemli meg azt, hogy minimálisan is elrontsd miatta a kedved.
2020. aug. 22. 13:03
 2/5 anonim ***** válasza:
25%
Csak nem ő is nyaralni ment?
2020. aug. 22. 13:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Mert gusztustalan ,féreg az összes...de ne csodálkozzatok ha a nők is ezt csináljäk majd!! ha nyaralni megy akkor is illene annyit írnia,hogy bocs te hülye nyaralni vagyok. Manapság mindenkinek van mobilnete,sőt a legtöbb szálláshelyen wifi is van. Ha meg netalántán egyik sincsen akkor egy smt tud írni...
2020. aug. 22. 13:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Tiltsd le a faszba . De előtte írd meg mekkora görény ,és írd meg hogy már van egy fiatalabb faszid mint ő
2020. aug. 22. 13:25
 5/5 anonim ***** válasza:

"is ezt csináljäk majd"

Egyrészt nem "majd", hanem ők is régóta művelik ezt, a "ki kezdte" vita pedig kicsinyes és primitív, valószínűsíthető, hogy mindkét nem hitványabb, jellemre hulladék tagjai kezdték, valószínűleg nagyjából ugyanakkor. Így a "az egyik kimagyarázható a másik létével" elég sunyi dolog.

2020. aug. 22. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!