Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik a nő, de ez elbizonyta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik a nő, de ez elbizonytalanít. Nektek is úgy tűnik, hogy nem lehet vele így jövőt építeni?

Figyelt kérdés
Randizok egy nővel, 30 éves és a szüleivel él. 8 éves párkapcsolata volt, aminek 1 éve lett vége, onnan költözött vissza. Jó munkája van, de nekem valahogy nem igazán jön az össze, hogy az összes pénzét luxuscikkekre költi. A táskája kb. annyi értékű, mint a kocsim és nem csak 1 van neki. Mondta is, hogy erre nem sajnálja. Én viszont annak a mentén élek, hogy éljek rosszabbul, mint megtehetném és függetlenségban, albérletben, közben saját házra gyűjtve. És elég a 10 ezres pulcsi, nem kell a 200 ezres. Ezt én gondolom túl vagy szerintetek van benne ráció? Komoly kapcsolat kialakítása a célom amúgy. Neki is és gyereket is szeretne, ezt is elmondta. De nekem ebből nem úgy jön le, mint akivel közösen fel lehet építeni a jövőt, hiszen akkor csak én takarékoskodnék stb.
2020. aug. 21. 15:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
5 éve albérletben élek és annyit kiadok maximum. Te vagy eltévedve. Vagy más a fizetésünk és az albérletünk ára.
2020. aug. 21. 15:56
 12/14 anonim ***** válasza:
46%

A kérdés az, hogy otthon kiszolgálják a seggét, és fizetik a rezsijét, vagy csak nem akar egyedül lenni egy üres lakásban esténként?

Utóbbit teljesen megértem. Gyönyörű dolog a függetlenség, de a magány tönkreteszi.

2020. aug. 21. 16:14
 13/14 anonim ***** válasza:
És azt esetleg megkérdezted tőle, hogy ő hogyan képzeli el a jövőjét vagy esetleg majd külön akar költözni akkor hogyan akarja a saját pénzét beosztani mire akar mennyit költeni? Kérdeztél tőle ilyeneket? vagy csak szimplán ítélkezel a látott dolgai miatt?
2020. aug. 21. 16:59
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

Nyugaton a segelybol elo prolik mentalitasa ez. Ok megtehetik, hogy nem hamisitvanyokkal a karjukon nyomorognak.

Magyarorszagon tanultabb emberektol ez iszonyuan kinos mentalitas, legalabbis nem Magyarorszagrol nezve nagyon.

2020. aug. 21. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!