Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Eljegyzett lánnyal kikezdeni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzett lánnyal kikezdeni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon röviden olyan problémám lenne, hogy az utóbbi időben közelebb kerültem egy lányhoz, még semmi komolyabb nem történt, de mindkét oldalról látok esélyt arra, hogy történjen. Na mármost a probléma az, hogy a lány már el van jegyezve és így nem tudom, mennyire lenne etikus dolog vele bármi hasonlóba belemenni. Az igazsághoz egyébként az is hozzátartozik, hogy a lány 20 éves, tehát az önmagában egy érdekes kérdés, hogy mennyire lehet komoly egy eljegyzés ennyi idősen. Arról nem is beszélve, hogy a barátja (vagyis jegyese) külföldön dolgozik, tehát azt is el tudom képzelni, hogy ez a távkapcsolat meg is viseli eléggé, ezért kacsintgat másfelé.

Mit gondoltok, zöld az út számomra, vagy hanyagoljam inkább ezt?

2020. aug. 17. 22:04
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
#10: Nem is gondolkodom hasonlóban, és házassági terveim sincsenek vele, én csak jól szeretném magam vele érezni, nem kell ezt túlgondolni.
2020. aug. 17. 22:35
 12/21 anonim ***** válasza:
Gerinctelen dolog. Ne legyél már ennyire nyomi, kérlek. Nagyon visszataszító és sokat elárul egy ember jelleméről az ilyesfajta viselkedés. Én még egy olyannal se jönnék össze, aki ilyesmiben részt vett, nemhogy még én belemásszak önkéntesen egy ilyenbe. Ha már nem szereti a vőlegényét, akkor hagyja ott. Nem kell senkit megalázni, se hülyére venni. Miért ennyire ügyefogyott néhány nő és férfi (mint pl. ti)? Sose értem meg...
2020. aug. 17. 22:38
 13/21 A kérdező kommentje:

Azért kérlek a személyeskedést mellőzzük. Mellesleg szerintem ennek is van egyfajta romantikája, legalábbis férfiszemmel mindenképpen, persze lehet Te nem olvastál Szindbádot :)

2020. aug. 17. 22:41
 14/21 anonim ***** válasza:
74%
Ha pénzről és nőről van szó akkor nincsnenek szabályok.Legalabb is igy műkodik a fejlett tarsadalmunk.Ha teret ad neked,akkor oly mindegy hogy mi van az újjára húzva.Viszont ha szereti a párját,akkor mindegy mennyire keményen nyomulsz.
2020. aug. 17. 22:43
 15/21 anonim ***** válasza:
43%
Nem ártana rákeresned a romantika szó jelentésére és helyes használata, csak jelzem. Nem személyeskedés volt, hanem véleménynyilvánítás, amit te magad kértél. Ne várd, hogy intelligens emberek támogatássák eme "stílusos" eszmefutásodat. Ugye nem hitted, hogy majd mindenki vállon vereget az ötleted hallatán? Ilyen az élet, vedd építő kritikának (ha eljutott az üzenet).
2020. aug. 17. 22:56
 16/21 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező köpd szemen magad, ennyi. Ha majd egyszer lesz feleséged, remélem jól felszavaz, hogy érezd, milyen. Visszakapod, ne félj...és nem, nem arra gondoltam, hogy képen töröl a pasija, pedig megérdemelnél egy maflást, hogy egyáltalán foglalt nőre nyomulsz.
2020. aug. 17. 23:06
 17/21 anonim ***** válasza:
*felszarvaz :)
2020. aug. 17. 23:07
 18/21 A kérdező kommentje:

Engem is csaltak már meg és maflást is kaptam már párat életem során (fizikai értelemben is), úgyhogy ezen már túl vagyunk :)

2020. aug. 17. 23:09
 19/21 anonim ***** válasza:
17%
Miért érzem azt, hogy elsősorban frusztrált nők/lányok válaszolgatnak itt?
2020. aug. 17. 23:15
 20/21 anonim ***** válasza:
17%

Nem a lány itt a bibi, hanem te! Egy tökös pasi már rég lépett volna, nem itt szerencsétlenkedne a hülye elméleteivel!

Na és ha el van jegyezve? A férjes nőket nem dugják? Vagy nem válik el senki ezután? Én is friss házas nővel kezdtem és totál sikerem van. Válik.

2020. aug. 17. 23:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!