Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan hogy internetes randinál ott hagytátok a partnert?
Figyelt kérdés
Mert mondjuk nem úgy nézett ki vagy nem úgy viselkedett? Ha igen akkor mi volt a helyzet? Volt már, hogy esetleg megláttátok a megbeszélt helyen és már oda sem mentetek hanem megírtátok, hogy bocsi de dolgom van?2020. aug. 11. 21:43
1/7 anonim válasza:
Nem, ha már megígértem a találkozót, nem fordultam vissza. VÉgigment a randi és ha éreztem, hogy ez nem az igazi, akkor legalább úgy álltam hozzá, hogy beszélgettem valakivel egy jót.
2/7 anonim válasza:
Nem volt, de azt kellett volna tenni, az a fránya első benyomás...
3/7 anonim válasza:
Majdnem. Lány mondta a pláza éttermi részén vár. Előtte 1 tálcán 3 tanyér a 3 tányér tartalma összeturmixolva a tálcára. Félig feküdt /befolyt a teste az asztal alá. Sajnos ő is megismert... 10 méterről rám kiáltott "meg se ismersz b+?" Kabaré eztán jött ,maradtam vártam Balázst a pezsgővel.
4/7 A kérdező kommentje:
3 Balázs, ez te voltál aki majdnem befolyt az asztal alá és már korán reggel ilyen vagy.
2020. aug. 11. 22:00
5/7 anonim válasza:
Balázs nem folyik be semmi alá, magas és ehhez járul némi túlsúly.
7/7 Palpatine_order66 válasza:
A kész átverésre gondolt. Ezt a sok élettelent. Ha Balázs akkor gyk troll.
Get a life
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!