Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy feltűnően szép barátnő mellett halott ügy a "pasizás" vagy épp ellenkezőleg?
Én és egy nagyon szép barátnőm mindketten egyedülállóak vagyunk és elhívott, hogy menjünk rendszeresen szórakozni az éjszakába, hogy hátha találkozunk valakivel. Ő magas, Barbie baba alkatú darázsderékkal, nöies, szeret kicsit merészebben öltözködni, fenékig érő természetes szőke hajjal és nagyon kedves, szelíd természetű én meg egy nagyon szabványos nő vagyok - középbarna haj, 163cm, átlagos alkattal és nem szeretek kihívóan öltözködni, hétköznapokban sminkelni sem és néha szeretek sokat beszélni. Persze szívesen elmegyek vele, mert ettől függetlenül még jól érzem magam vele, de vajon mellette van-e egy minimális esélyem, hogy én vonjam magamra bárkinek is a figyelmét? Vagy esetleg előny, ha van egy ilyen szép barátnőm, mert szóba elegyedhetünk férfitársaságokkal, akik alapvetően engem soha nem állítanának meg?
U.i.: Nem szeretem a pasizás szót, de valaki tud valami jobbat helyette, amiről mindenkinek egyértelmű, hogy miről van szó? :)
A saját tapasztalataimból kiindulva halott ügy. Nálunk is a legjobb barátnőm egy gyönyörű lány, amerre megy, mindenki megfordul utána, rengetegen próbálkoznak nála, állandóan flörtölnek vele. Mondjuk ő abszolút főnyeremény, mert személyiségre is sokkal jobb, extrovertált, nagyon nyitott, kedves, és nagyon könnyen ismerkedik. Szóval mellette még a harmadik kerék szerepnek is örülni szoktam, addig is történik valami. :D Emlékszem, egyszer "randiztam" egy ismerősével, aki rámírt facebookon, és a találkozó felénél kiderült, hogy miért. Mert szerelmes a barátnőmbe, és azt akarta, hogy segítsek összehozni vele. :D
Van egy másik barátnőm is, ő is gyönyörű, vele ritkábban találkozok, de pár éve voltunk szórakozóhelyen (azóta nem járok ilyen helyekre, nem ezért, egyébként is utálom), ott is mindenki csak vele foglalkozott.
Nem akarlak eltántorítani attól, hogy megpróbáld, csak... sok sikert!
Igen nehezebb.
Én fordítva jártam így sokszor szórakozóhelyeken.
Haverom sokkal jobb képűbb volt és engem mellette kB észre sem vettek
Ez nem hátrány neked. Ez egy helyzet ami lehet neked hátrányos, mert ő a szebb csaj. De lehet ez előnyös is neked, pont amit írtál, olyan pasikkal tudsz így beszélgetni, akik soha nem mennének oda hozzád.
Végső esetben, ha nagyon jó pasit találtok, felajánlotok neki egy 3-masozást:)
Úgy látom feszélyez, hogy a barátnőd esetleg elvonna minden figyelmet.
Szerintem azért lehet egy picit egyensúlyozni a dolgon. Próbálj ki egy picit szexisebb megjelenést! Nem kell, hogy kilátszon minden, csak emelj ki valamit magadon, ami szerinted nagyon szép rajtad.
Továbbá azt is megbeszélhetnéd a barátnőddel, hogy mondjuk néha menjen ki a mosdóba, csak azért, hogy egyedül maradj egy sráccal egy kicsit.
Akár még az is szóba jöhetne, hogy a barátnőd öltözzön egy ici-picit szolidabban. Persze nem kell apácának lenni. Csak egy kicsit hagyjon többet a fantáziának. A leírásod alapján ígyis kapó marad, de talán valamennyire kiegyensúlyozódik a férfiak figyelme.
Ha a barátnőddel tényleg olyan jóban vagy mint írtad, akkor szerintem partner lesz ebben és nem vetélytárs.
Ezek jutottak hirtelen eszembe, remélem tudtam segíteni :)
Ahamm, hosszú haj = ócska nő. Mindjárt megyek sírni a sarokba, és levágatom tüsire a gyönyörű, fényes hajkoronámat. :(
Kérdező, ha a barátnőd a szép külseje mellé még ügyesen is tud kommunikálni, akkor simán fog neked is egy pasit. Ami akkor a legnagyobb előny, ha a te személyiséged alapvetően visszahúzódó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!