Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy feltűnően szép barátnő mellett halott ügy a "pasizás" vagy épp ellenkezőleg?
Én és egy nagyon szép barátnőm mindketten egyedülállóak vagyunk és elhívott, hogy menjünk rendszeresen szórakozni az éjszakába, hogy hátha találkozunk valakivel. Ő magas, Barbie baba alkatú darázsderékkal, nöies, szeret kicsit merészebben öltözködni, fenékig érő természetes szőke hajjal és nagyon kedves, szelíd természetű én meg egy nagyon szabványos nő vagyok - középbarna haj, 163cm, átlagos alkattal és nem szeretek kihívóan öltözködni, hétköznapokban sminkelni sem és néha szeretek sokat beszélni. Persze szívesen elmegyek vele, mert ettől függetlenül még jól érzem magam vele, de vajon mellette van-e egy minimális esélyem, hogy én vonjam magamra bárkinek is a figyelmét? Vagy esetleg előny, ha van egy ilyen szép barátnőm, mert szóba elegyedhetünk férfitársaságokkal, akik alapvetően engem soha nem állítanának meg?
U.i.: Nem szeretem a pasizás szót, de valaki tud valami jobbat helyette, amiről mindenkinek egyértelmű, hogy miről van szó? :)
Hmmmmm, nem is tudok jobbat elképzelni, minthogy azért közeledjen inkább hozzád egy srác, mert a barátnődnél "nem áll be a sorba", mert úgysincs esélye.
Komolyan képes ezt valaki úgy beállítani, mintha ez olyamn marha jó lenne?
Amúgy nem a szép nőkkel kapcsolatban vannak sztereotípiáink (én magam is az vagyok), csakhogy a barátnőd a leírás alapján a seggig érő hajával és a kihívó öltözékével ócskának tűnik. De persze tévedhetek, mivel nem láttam.
Olyan sráccal elégedj csak meg, akinek nem ő az esete, hanem te (van ilyen, hidd el), és nem azért ismerkedik veled, mert te vagy az "elérhető", veled kell beérnie.
Hú! Azért a rosszindulat odab.sz rendesen a kommetelőknél.
Kérdező: szerintem sajnos elég nagy hátrányban vagy így, mert nyilván a férfiak nagy része őt fogja észrevenni, nem téged. Ennek ellenére azt gondolom, hogy lehet olyan pasit találni, akinek te vagy az esete, vagy a személyiséged jobban bejön neki, mint az övé.
Akkor mi a probléma? Most épp normálisan leírtad a dolog menetét. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!