Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha megnyílik nekem egy nő de közben meg azt mondja hogy a láthatáron sincs senki akivel szexelne?
hú mert a 10-es aztán mindent tud....nincs szükség az oktatásodra.
köszönjük szépen.
10# na mesélj, mivel és kivel van problémád és légyszi mondd el a tutit.
Én átéltem a barát zónát hasonló tünetek voltak, aztán lefeküdt egy f*** kalappal, és utána meg nekem sírta el magát, amikor egy dugás után az meg otthagyta...de onnantól már semmit nem akartam volna tőle az életben!
Na most te jössz.
8# - as
Naná persze a szép kamuduma amit a nők elejtenek.....
Szereti ha a pasi előbb barátkozik vele, a lelkitársa lesz és megérti őt, meghallgatja aztán lassan haladnak majd és lesz belőle egy nagyon jó szerelem egy jó szex jó kapcsolat.
Ezzel hónapokat képes a nő eltölteni.....
Aztán a szerencsétlen gyerek pár hónap után mikor még mindig vár és vár, a csaj összejön egy jóképű sármos pasival és a 2. randin lefekszik vele....
Ja megéri valóban megéri....hagyd ott haver.
A kérdésedre ez a dal a válasz: https://www.youtube.com/watch?v=ChWgl-7PRa8
Ezt beszoptad ilyen téren, de legalább van egy jó cimborád, szóval ez is valami.
,,Aztán a szerencsétlen gyerek pár hónap után mikor még mindig vár és vár, a csaj összejön egy jóképű sármos pasival és a 2. randin lefekszik vele...."
Én is mndig ezt látom, ebből is látszik, hogy a nők nagy része mennyire sötét, beteglelkű, hogy többre tart egy jóképű, bunkó, azonnal dugni akaró alakot, mint egy normális, átlagos, kedves és szép lassan közelítő férfit.
Barátzóna... ezt hívják úgy, hogy barátság, fiúkák.
Barátzóna: barátkozást színlelsz valakivel, akit meg akarsz bszni, de nincsenek benned igazi érzelmek, és megsértődsz, ha a másik nem hagyja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!