Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Meddig érdemes várni arra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig érdemes várni arra hogy megnyilik egy zárkózott fiú?

Figyelt kérdés

Oké értem hogy az előző barátnője miatt bezárkozott, de azóta eltelt szinte 3 év!!!

Soha nem fog akkor már bizalmat szavazni nekem?

Meddig várjak szerintetek?

2019. dec. 26. 18:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Semeddig. Nekem is volt olyan barátnőm aki félt mindentől és mindenkitől, alig tudtunk beszélni, találkozni emiatt. Fél évig vártam, hátha megváltozik, nem tette.
2019. dec. 26. 18:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2019. dec. 26. 19:21
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon emberfüggő. Van, aki annyira bezárkózik, hogy akármit teszel, bukott ügy. Van, akit csak nem érdekelsz eléggé, ezért ezt válaszolja, ahelyett, hogy elmondaná, mit akar őszintén. Meg van, akinek idő kell.

Első látásra laza vagyok és nyitottnak gondolnak, ami nagyjából igaz is. Amint jobban megismernek és komolyabb dolgok is szóba kerülnek, leesik az embereknek, hogy azért van egy bizonyos zárkózottságom. És itt jöhet az általad említett bibi... Gyakorlatilag 1-2 napos ismertség után is MINDEN lány előadja, hogy benne meglehet bízni, ő más, felé lehet nyitni. Akkor is, ha közben 5 másik srácot fűz, ha nem akar komolyat, ha csak épp unatkozik és azért dumál egy sráccal. Szóval férfiként érthető, ha sokan egyszerűen nem nyitunk csak azért, mert a másik épp cukin néz ránk. Én közölni szoktam, hogyha valaki azt akarja, hogy nyissak, akkor azért melóznia és bizonyítania kell. Na, ez már nagyon kevés lánynak szokott menni.

2019. dec. 26. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!