Zárkózott lányhoz hogyan érdemes közeledni?
Egy osztálytársam nagyon tetszik. Szeretném jobban megismerni, mint barátot. Nem tudom, hogyan nyithatnék felé. Amikor odamegyek, akkor minden oké, de ő nem keres magától. Tudom, hogy nagyon zárkózott. Mikor megkérdeztem, hogy zavarja-e ha odamegyek hozzá, akkor azt mondta, hogy nem. De nem is tudom, mivel próbálkozhatnék. Nagyon nem tudom milyen közös témáink lehetnek, mert keveset beszél.
Tanácsok?
Én pár hónap alatt iszonyatosan beleszerettem. És el is mondtam neki. Ott elrontottam mindent. Mert én is lány vagyok, meg ő is. Ő egyértelműen nem heteró, csak tagadja... ez biztos. De mégsem volt hajlandó ezt az egészet a helyén kezelni. Egy évig gyűlölt. Próbált keresztbe tenni nekem ott, ahol csak tudott. És nagyon fájt.
Nekem azóta voltak kapcsolataim. Ő pedig mintha elfelejtett volna mindent. Nem vagyunk annyira jóba, de néha váltunk pár szót egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!