Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annak mi az oka, h a lány beleszeret a laza magabiztos srácba, majd amikor a srác megnyílik neki és érzékeny lesz, akkor a lányt már nem is érdekli?
a. A lány egy kis éretlen liba.
b. A srác nem csupán érzékeny, hanem ijesztő mértékben mentálisan terhelt.
c. A lány a magabiztos srácokért van oda, arra van szüksége, és úgy érzi, hogy az egész csak egy máz volt.
A #2-es valaszolo szerintem jol foglalta ossze. Ha a felvett poz mogott egy kisfiut latnak, akkor oda a varazs. Ha igy jarsz el, akkor sose fog mukodni. Nem azert, mert a rosszfiu kell a csajoknak, hanem azert, mert megjatszottad magad. Egyszer ugyis lebuksz, akinek nem termeszetes dolog a lazasag, az csak minimalis ideig es csak feluletes kapcsolatban tudja a masikkal elhitetni, hogy o olyan. A problema, hogy aki meg direkt az ilyenre mozdul, annak egyertelmu csalodas, kasza. Ok tenyleg a lazat keresik, nem pedig az erzekeny kisfiukat. Mire jo, hogy eljatszod masnak a szerepet?
43F
A lány összejön egy sráccal, aztán jobban megismeri és kiderül, hogy mégsem illenek össze. Kb. ennyi a titok. Nem kell ehhez buta libának lenni.
Szeretem=vele maradok
Nem szeretem=nem maradok vele, akkor sem, ha magabiztos, laza és egyenesen tökéletes, meg akkor sem, ha érzékeny tündibündi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!