Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy pasi elgondolkodik magán, ha ráolvasod, hogy hazug, jellemtelen és gerinctelen? Na ég, hogy miért játszik mások érzésével?
Figyelt kérdés
Vagy az ilyeneket nem érdekli?2020. aug. 5. 20:13
11/19 anonim válasza:
Visszakapják mind. Úgy kell nekik.
13/19 A kérdező kommentje:
Nem pedig. Nem egy kiugró. Átlagos, de leszállt a munkája, pozíciója, pénze miatt. Mondjuk ezt csak később tudtam meg.
2020. aug. 5. 21:32
14/19 anonim válasza:
Dehogy erdekli ezeket....:D lepereg rola. Inkabb ne is irj neki semmit, ne erezze fontosnak magat. En is beszoltam egy kis feregnek , nem irt vissza, de biztos vagyok benne h sunyin elolvasta a kis szemet es lepergett 😅 mar banom hogy irtam neki, az ilyet csak ignoralni kell,meg ovatosnak lenni majd a kovetkezoknel. Majd visszakapja az elettol azt amit massal tett es h fereg volt. Mennyi ilyen volt, hogy valaki visszakapta a szemetsegeit es vegignezhettem :))))
15/19 anonim válasza:
Nem fogja meghatni, sőt, ha olyan típus, még ő tilt le téged és te leszel a beteg, amiért így beszélsz vele. Hagynod kéne, már keresi úgyis a következőt, aki ágyba ugrik neki két kedves szavára.
16/19 anonim válasza:
Ezek egy utolsó gerinctelen férgek. Csak játszadoznak kedvükre a másikkal, figyelembe sem véve, hogy azok is emberek, vannak érzéseik. Én nem adtam meg neki az örömöt, hogy lássa valójában mennyire is megbántott. Felesleges lett volna. Úgysem érdekli.
De azért remélem, egyszer visszakapja az élettől, megtapasztalja, mennyire is rossz érzés amit a másikkal csinál. Csak egy tárgynak, kelléknek tekinti. Távolról sem veszi emberszámba mikor neki már máshogy tartja kedve, hangulata.
Szívesen olvasnám itt az említett férfitípusból néhánynak a nézőpontját. Miért intézik úgy a dolgokat ahogy.
17/19 A kérdező kommentje:
15. Kiosztottam, letiltott 😅😅😅
2020. aug. 5. 23:19
18/19 anonim válasza:
Minel jobban fokozod a jelzoket, annal inkabb nem veszi komolyan. Ez van.
19/19 anonim válasza:
Sajnos én is átéltem hasonló dolgokat néhány nővel, pl. itt is jól elbeszélgettünk, aztán egyik pillanatról a másikra kiléptek. Amikor kis idő múlva írtam nekik, és rákérdeztem, hogy mi történt, vagy nem reagáltak, vagy mondtak valamit, ami vagy igaz, vagy nem. Sok esetben felháborodnak az emberek, ha rájuk mersz kérdezni, hogy mit miért csináltak, és átmennek támadásba, mert az a legjobb védekezés. Sajnos ez van, ennyit ér a másik ember, ennyit érnek a másik ember érzései. A férfiak és a nők között is vannak ilyenek szép számmal, főleg neten, ahol sokkal könnyebb lelépni, mint élőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!