Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vagytok kedves normális csendes lányok? (lent)
Figyelt kérdés
sehol sincsenek manapság normális nem bulizós csajok... hol tudnék meg ismerni normális lányokat? F/182010. aug. 4. 01:01
21/26 anonim válasza:
ma 12:32
nem írok ki ide,de ha érdekel írj privit.
22/26 anonim válasza:
Vannak, csak már mind foglaltak, amelyik meg felszabadul, arra megint gyorsan lecsapnak.
24/26 anonim válasza:
De vannak...egyet kapásból tudok..itt vagyok énis.
Kici, édesz, kedvesz leányka vadok:D
AMúgy téll, ne gondold h kevés ilyen lány van, én is ilyen pasit keresek, aki normális, no drog, no pia, és nema szeme gúvad az utcán:D
Írhattok nekem is:D
19/L
25/26 anonim válasza:
Próbáld meg templomba. Nem vicc. Vagy könyvtárba. Szerintem az ilyen lányok túl félénkek h valami párkeresőre felrakják magukat
26/26 anonim válasza:
Attól h cigizik valaki miért ne lehetne rendes? Vagy ha iszik? Vagy ha bulizik? Én a pasimmal egy más ember vagyok mint a barátaimmal. De am téll igaz h sok a ribi . De a hülye perverz tapizós pasik többen vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!