Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vagytok kedves normális csendes lányok? (lent)
Az ilyen lányok a kérdezőn túl nekem is írhatnának, mert én nem akarok zaklatni senkit. :D Kedves, csendes vagyok én is. Talán még normális is. / Társkereső powa :D /
F/21
:( az a baj. pedig nekem is jólenne egy ilyen aranyos lányka :D
17F
Tessék itt vagyok én is.
Nincs barátom,nem cigizem,nem drogozok.Alkoholt ritkán fogyasztok,akkor is mértékkel és a szüleim tudják (főleg,hogy ált. velük iszok családi ünnepeken).Bulizni nem nagyon járok,mert felén nem nagyon vannak olyan fiatalok,mint én és a másik tipusú fiatalokkal nem érezném jól magam.
Tessék,ezt én kérdeztem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Én is normális pasit keresek.Akiknek nem a cigi,pia,drog és jobbnál jobb csajok érdeklik...
15/L
Ui.:Ha gondoljtok fiúk,írjatok privit,bár biztos lesz,akinek én még fiatal vagyok:)
Kedves utolsó! Én is pon tilyen vagyok, egy 16 éves lány. Nálunk lenne lehetőség bulizni, de én nem vagyok ilyen, t9bb okból. Nálunk a diszkóba a korombeli és fiatalabb lányok berugnak és végighánynak mindent, idegen fiúkkas smárolnak, úgy, hogy még a nevüket sem tudják... És itt én vagyok a hülye, beképzelt, elkényeztetett liba, mások szerint, mert én nem akarok berugni, és azt sem akarom, hogy idegen férfiak fogdossanak... A családomban mindenki iskolázott, én is megyek majd egyetemre, ergo értelmes fiúkat keresek, olyat, aki nem csak azt tudja mondani: Vazze, de jó a segged... leszarom, hogy milyen a kedved, sz*já le ba'meg... -.-"
Vannak barátaim, mi inkább egymásnál tartunk házibulikat... Egy osztálytársam leordibált, mivel elmeséltem neki, hogy milyen fiút szeretnék: kedves, okos, helyes, olyat, aki megbecsül és nem kőbunkó... Hát, megkaptam a magamét egy jó nagy kiabálással, hogy álomvilágban élek... Elég rosszul esett, hogy egy állítólagos barátnő nem megért, hanem leordít... És még egy furcsaság: megkérdeztem még tőle, "aranyos az új fiúd?" erre ő: "Hülye vagy? Hát nem az a lényeg, hanem h jó'nézzen ki!!!" Hát, lehet, hogy én vagyok fura, nem tudom... De előbb utóbb, úgy is találkozunk valakivel :)
Nem értem miért baj az, ha jár bulizni?
Én pl járok bulizni, mert nagyon unalmas minden estét itthon filmnézéssel tölteni. Huszonévesen nem fogom elvesztegetni az életem, csak azért, mert sok fiatal tini a szórakozást másképp értelmezi...
Iszok is rendesen, mert nem rossz az, és nem is árt meg szerencsére. Ezzel sem tudom mi a baj. Ha mértékkel teszi az ember, még orvosság is :) Búskomorság ellen biztosan.
Ezek mellett nem tartom magam ribinek, egyetemet végzek épp, dolgozok is mellette, nem cigizek, nem drogozok, mondjuk úgy, normális vagyok.
Ezt csak azért írtam, hogy lásd, a bulizás nem bűn, nem kell begubózni, nem kell félni tőle. Tizenévesen én sem jártam szórakozni, mert olyan felfogásom volt,mint neked. Csendes voltam és visszahúzódó, úgy gondoltam nem fogom jólérezni magam stb. De az ember változik, mostmár sajnálom,hogy akkor úgymond "nem éltem". És itt nem vedelésről és arról van szó, amiket egyes szórakozóhelyeken a 16 évesek csinálnak, hanem szimpla bulizásról.
Bocs ha hosszú voltam, de ne legyenek tévképzeteid. Normális lányok is eljárnak néha néha, ez nem kizáró tényező szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!