Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az első randi után, ami nagyon jól sikerült, a lány minden nonverbális jele azt mutatta, hogy bejövök neki, majd miután hazakísértem elköszönéskor, azt mondja, hogy majd alszik arra, hogy megadja a telefonszámát, akkor ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Ugyanis a neten ismerkedtünk meg, szóval eddig még nem adta meg. Olyan furcsa volt az egész, mert két órán keresztül beszélgettünk, és egyáltalán nem éreztem azt, hogy untatnám, utánna elmentünk sétálni (az egészet végigdumálta, meg ment a mosoly)aztán hazakísértem, és mondtam neki, hogy jól éreztem magam vele, és szeretnék vele mége egyszer találkozni, és hogy szeretném elkérni a számát, ő meg azt mondta, hogy inkább aludjunk rá egyet.
Most nem jövők be neki, és ennyire félreértettem a jeleit, vagy próbára tesz, húzza a agyam, vagy mi?
2010. aug. 3. 23:25
11/12 A kérdező kommentje:
Szerintem azt a megoldást fogom választani, hogy várok 1 napot, és akkor írok neki.Azért egy 28 éves lánynak nem kéne "játszani" a másikkal. Szerintem is kinőttünk már abból a korból, ha pedig ő nem, akkor lehet hogy nem is kár érte. Pedig szívem szerint várnék, hogy ő írjon. De elég félénk a csaj, és lehet, hogy nem mer ő kezdeményezni.
2010. aug. 4. 00:14
12/12 anonim válasza:
dehát te kezdeményezel, szóval arra merni kéne lépnie.. akkor irj neki még egy darabig, és ha nem lép rá akk nem kellesz neki..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!