Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy akiket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy akiket "leugatok" férfiakat, visszajönnek, mint a bumeráng?

Figyelt kérdés
És még utólag bocsánat is kérnék. Már sokadik eset. Más nők nem merik megtenni?

2020. aug. 2. 16:43
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Magadra ismertél 20as, hogy ennyire pörögsz a témán? 😅 Gondolom már téged is küldtek el, megérdemelted. Az ilyen oktató idiótákat is utálják a nők. Csak szólok. Miért lennék kedves hazug emberekkel? Érezzék, ha valaki lenézi őket. Majd pont kedves leszek... 😅😅
2020. aug. 2. 20:14
 22/22 anonim ***** válasza:
Engem sosem küldött el nő így, kivéve családi veszekedésben de az más téma. tehát már megint benézted a dolgot. Nem kell a hazuggal kedvesnek lenni, viszont kulturáltnak lehet lenni vele. Meglehet mondani kulturáltan, hogy hazuggal nem ismerkedem nem pedig cigányosan ordibálva elküldeni. Ha te direkt le akarod nézni őket, az a te szegénységi bizonyítványod és még engem is rögtön megtámadtál. Akárhányszor írsz mindig azt látom, hogy te egy igazán beképzelt flegma pi.csa módon kommunikálsz. Miért pörgök rajta? Hát tudod te feltettél egy kérdést én nekem meg jogom van válaszolni. Nem kedveskedni kell de nem is direkt anyázni meg ordibálni. Mondom flegma pi.csa módon nyilvánulsz meg.
2020. aug. 2. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!