Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy akiket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy akiket "leugatok" férfiakat, visszajönnek, mint a bumeráng?

Figyelt kérdés
És még utólag bocsánat is kérnék. Már sokadik eset. Más nők nem merik megtenni?

2020. aug. 2. 16:43
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

*kérnek

Nem vagyok bunkó, csak nyers és őszinte 😁

2020. aug. 2. 17:23
 12/22 A kérdező kommentje:
Férfi ego szerintem. Nincsenek hozzászokva, ha valaki elmeri őket küldeni a sunyiba.
2020. aug. 2. 17:24
 13/22 anonim ***** válasza:

12.

Valahol irigylem őket akkor, én is férfi vagyok, mégis sokan elküldtek már különféle dolgokban - nálam mondjuk utána az illető teljes ignorálása követi, mivel szükségem ilyen személyekre, elég volt ilyenből egy akitől nem lehetett szabadulni 14 éves koromig.

2020. aug. 2. 17:27
 14/22 A kérdező kommentje:
13.Igen, de az esetek többségében nem én vagyok a hunyó. Úgy értem, nem én rontom el az első kört. Én sok pasit kiosztottam, mert sokszor felháborodtam, hogy mennyire nem volt korrekt, mennyire pinokkió, mennyire gyerekes balfsz. Sok pasival ismerkedtem. Csak másodjára, mikor észbe kapnak, már nem szokott érdekelni.
2020. aug. 2. 17:34
 15/22 anonim ***** válasza:

Szívesen tanulnék tőled ilyen nyers stílust:).

Amúgy szerintem sokaknak bejön ez a stílus, kihívást jelentesz számukra, hogy ledominálod őket:).

2020. aug. 2. 19:35
 16/22 anonim ***** válasza:
62%
Elmondod, hogy miért küldted el őket oda ahova? Mit tettek amiért ezt érdemelték? Nekem a szövegedből nem a nyers és őszinte jön le, hanem a bunkó beképzelt pi.csa. Az arrogánsak is azt hiszik, hogy ők csak magabiztosak.
2020. aug. 2. 19:52
 17/22 anonim ***** válasza:
Ha úgy közeledik hozzád, hogy jaj de megbasználak, akkor el lehetne küldeni őket, de akkor se az anyjukba hanem máshova. Egyszer hallottam olyat, hogy egy nő le kur.va anyázott egy pasit, mikor nem kellett volna, kapott is egy jó kis monoklit. Megérdemelte. Tehát érdekel, hogy nálad mivel érdemlik ki ezt a nyers stílust ami nem őszinte hanem bunkó szerintem.
2020. aug. 2. 19:55
 18/22 A kérdező kommentje:
Nekem a hazugság és nem fair play már elég ok. Aki ezt eltűri, kizárólag idióta lehet.
2020. aug. 2. 19:56
 19/22 anonim ***** válasza:
62%
Azt is meg lehet mondani kevésbé bunkón, hogy bocsi de te egy hazug ember vagy és ilyen embert én nem akarok magam mellé. Hazudtál ebben abban és elmondod, hogy miben. De te bunkó pi.csa vagy aki nem is akarja elmondani normálisan a problémáját hanem ordibál. Szerintem nem lehet megmondani feketén fehéren, hogy ki az idióta és ki nem. Te bunkó vagy inkább nem őszinte, ez biztosnak tűnik. Aki ku.rv.a anyázik normális beszéd helyett az nem nyers és őszinte, hanem bunkó flegma pi.csa.
2020. aug. 2. 20:03
 20/22 anonim ***** válasza:
62%
Ráadásul biztos is vagy abban, hogy te csinálod jól és ők a hülyék. Ha te le anyázod őket, az biztosan jogos. Bele sem gondolsz, hogy mi van ha te vagy a bunkó állat és ők nem érdemlik ezt meg. Abból amit leírtál, nagyon arrogáns flegma ribikének tűnsz. Nem ismerlek de így látom.
2020. aug. 2. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!