Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy akiket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy akiket "leugatok" férfiakat, visszajönnek, mint a bumeráng?

Figyelt kérdés
És még utólag bocsánat is kérnék. Már sokadik eset. Más nők nem merik megtenni?

2020. aug. 2. 16:43
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
12%

"férfiakat".

Kb. annyira férfiak, mint amennyire te nő vagy. :D És most nem biológiai értelemben gondoltam.

2020. aug. 2. 16:44
 2/22 A kérdező kommentje:
De olyan simán elküldtem a búsba, diplomás, több nyelven beszélő intelligens férfiakat. Sokuk felsővezetői pozícióban és visszajönnek simán. Amikor rendes vagyok az senkit nem hat meg, ha lehordom őket a sárga földig, az igen.
2020. aug. 2. 16:47
 3/22 anonim ***** válasza:
16%
A punci az egy kemény drog... rosszabb mint a kokain. Aki belekóstolt és rászokott 15-16 évesen.. azt nem lehet róla leszoktatni soha. Bármit megtesz, hogy megtegye. (mint ahogy a fenti példa is mutatja)
2020. aug. 2. 16:50
 4/22 A kérdező kommentje:
De én nem voltam meg Nekik általában. És ilyenkor már nem is leszek. Van ezer más nő a világba. Oda is mehetnének.
2020. aug. 2. 16:52
 5/22 anonim ***** válasza:
80%
Ilyen felsővezető meg vezető pozícióban lévő emberek általában megszokták, hogy mindenkit irányítanak a munkahelyükön és nagy %-uk épp ezért egy pincsikutya az életben és főleg szexuálisan teljesen alárendelt szerepet töltenek be, dominákhoz járnak, hogy alázzák őket stb.
2020. aug. 2. 16:52
 6/22 anonim ***** válasza:
37%
#4 nyugodj meg, oda is mennek.. nagy számok törvénye. Ezt mindegyik pasi megtanulja idővel. (legalábbis az okosabbik fajta)
2020. aug. 2. 16:57
 7/22 A kérdező kommentje:
Na de nem gondolják, hogy aki a k anyjukba küldi őket, ott már nem kéne próbálkozni?!
2020. aug. 2. 16:59
 8/22 anonim ***** válasza:
16%

Mert te egy finom ,bájós,kedves hölgy vagy,és szépen ,választékosan beszélsz.

Próbálj meg egy kicsit bunkóbb lenni.

2020. aug. 2. 17:10
 9/22 anonim ***** válasza:
0%

*És még utólag bocsánat is kérnék

A kérnék és a kérek között vagy egy "nűansznyi" különbség-nem gondolod?

2020. aug. 2. 17:12
 10/22 anonim ***** válasza:
0%
És erre vagy büszke? Ez az ami egy kicsit félelmetes. Bár a börtönben is vannak akik felvágnak arra, hogy ő többet ölt vagy több házat gyújtott fel, mint bárki a körletben.
2020. aug. 2. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!